Arenatravel.bg

Трансфери


 Arena Travel Center винаги се стреми да предложи голям избор от частни и споделени трансфери на отлично съотношение цена-качество и безпроблемо изпълнение на услугата.


Нашите услуги

 
  • Частни трансфери

Частният трансфер придава допълнително усещане за лукс към престоя на нашите клиенти - премахването на стреса от обществения транспорт от и до летището е достатъчно, за да предизвика усмивка на всеки пътуващ.Ние предлагаме повече от 9 000 стандартни и луксозни опции в над 100 страни и 1000 летища по света. На нас може да разчитате да организираме трасфери с различни категории превозни средства -от стандартни и  луксозни коли и лимозини , до мини-ванове и хеликоптери.

Трансфери от летището до хотела и обратно

Ако току-що сте слезли от самолет, изморени от дълъг полет, не може да има по-добър лек срещу сковаността на тялото ви от предварително организирания трансфер от летището директно до вашата дестинация или хотел . Ние предлагаме трансфери летище-хотел-летище в стотици градове и летища по целия свят, а за тези, които не обичат да дешифрират карти на обществения транспорт или да се занимават с местни таксиметрови компании, ние предлагаме услуга, която ще ви отведе до вашата дестинация директно от летището . Където и да отидете през 2020г., нашите професионални шофьори , с които работим могат да проследяват вашия полет и да се настроят за всякакви забавяния извън вашия контрол. Те са подбрани на местно ниво и познават района, така че не се колебайте да ги попитате за полезни съвети какво да правите по време на престоя си.
 
  • Трансфери с луксозни коли и лимузини


Където и да отидете за следващото си пътуване, след като се настаните в хотела, ще трябва да решите как да проучите новата си среда. Услугата за наем на лимузини , която предлагаме гарантира, че ще имате професионален шофьор под ръка, за да сте сигурни, че няма да загубите пътя си из града. Може да наемете луксозна кола или лимузина като почасова услуга, което ви осигурява по-голяма степен на гъвкавост през деня като знаете, че в района имате шофьор, който чака в режим на готовност. Като алтернатива, може да резервирате лукзозен трансфер от точка до точка за едно просто, еднократно пътуване . Бъдете уверени, че след като пристигнете  до вашата дестинация , ще бъдете презаредени и спокойни. Тази услуга може да предложим в над 300 града по целия свят, така че където и да сте, имайте ни в предвид.

Частните трансфери с шофьор на разположение  включват:

• Обслужване от врата до врата
• Шофьорът Ви посреща лично
• Превозното средство е на разположение само на Вас за определения брой заявени часове
 
  • Споделени трансфери

Дори и най-безстрашният пътешественик ще се радва да има нещо по-малко, за което да мисли, когато пристигне в крайната дестинация, особено след дълъг полет.Затова е добре да се помисли и организира предварително трансфер от летището до хотела и обратно. Голямо преимущество на споделените трансфери е изключително изгодната цена в сравнение с тези на частните трансфери. Ние предлагаме множество редовни автобусни и микробусови услуги от летища, жп гари и пристанища в редица държави. Споделените трансфери доста често удължават времето на изпълнение на услугата, тъй като взимат или оставят туристи от различни хотели.

Защо си заслужава предварително да резервираме трансфери?

• Предоставя лесна и често икономична алтернатива на взимането на  кола под наем или използването на местни таксиметрови услуги.
• Резервацията и плащането на трансфери преди заминаването избягва необходимостта от обмяна на местна валута при пристигането, като се избягва необходимостта от  редене по опашки пред банкомати и пред кабинките за автобусни билети , както и пред таксиметровите седянки след дълъг полет.
  • Изборът на превозно средство обикновено е наличен избирайки опцията за частен трансфер, за да може да се погрижим за нуждите на индивидуалните туристи, двойките, семействата и по-големите групи. Често се предлагат стандартни и луксозни автомобилни трансфери: просто ни изпратете запитване и изберете опцията, която да отговаря на  вашия бюджет.

Не губете време и ни изпратете всички параметри на Вашето пътуване- брой възрастни и деца, дати на пристигане и заминаване, часовете и номерата на полетите , както и дали предпочитате споделени или частни трансфери . И разчитайте на нас на бърз отговор.

Запитвания може да отправяте на
office@arenatravel.bg или телефони 02/850 41 15;  0877 538 532; 0877 538 537 .
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти