Arenatravel.bg
За нас

За нас

Arena Travel Center е туристическа компания, предлагаща пълен набор от туристически услуги и консултации в сферата на ваканционните и бизнес пътувания. Ние сме екип от от млади професионалисти , които имат 15 годишен опит в туристическия бранш.
Имайки  страст към пътуванията и използвайки богатия си професионален опит, ние се стремим да предоставим изключително обслужване на нашите клиенти всеки ден.

Ние сме специализирани в организацията на бизнес пътувания, международни изложения и семинари и инсентив пътувания, наред и с индивидуални почивки и пътувания за свободното време.  На нас може да разчитате да изградим пътешествия  изцяло по ваш сценарий , съобразявайки се с вашите лични предпочитания ,  вкусове и бюджет - независимо дали се интересувате от кратко уикенд пътуване, екзотична екскурзия или луксозна почивка.  

Каквито и да са вашите изискванията за пътуване, тук в Arena Travel Center, ние  гарантираме, че цялото ви преживяване ще е безпроблемно от началото до край, и то по най-изгодния начин.

Нашите услуги накратко

* хотелски резервации в България и чужбина
* резервации и самолетни билети за цял свят на редовни и нискотарифни авиокомпании
* круизи -MSC Cruises, COSTA Crusies, ROYAL CARIBBEAN, NCL, Holland America, Princess Cruises, Louis Cruises и други.
* пакетни почивки и екскурзии на водещи български и немски турооператори в цял свят
* сезонни чартърни програми до Турция, Гърция, Тунис, Испания, Италия, Египет, Дубай, Мароко.
* екзотични пътешествия до Тайланд, Малдиви, Сейшели, Мавриций, Доминикана, Куба, Мексико, Малайзия, Бали, Виетнам,Сингапур,  
  Кения и Танзания и много други

* организация на корпоративни пътувания
* акаунт мениджър, които се грижи за всички детайли на Вашето бизнес пътуване
* наземно обслужване ( трансфери, рент-а-кар услуги )
* застраховки ( „ помощ при пътуване“  и „ отмяна на пътуване“)
* визови услуги
* регистрация и участие в международни и вътрешни конгреси
* организизиране на участия в международни изложения и панаири
* организиране на наградни и инсентив пътувания  
* групови пътувания

Нашата мисия
 
 * да съдействаме бързо и професионално в организацията на вашето пътуване  
 * ние се стремим към удовлетвореност на клиента като предоставяме високо ниво на обслужване, подробно и детайлно планиране на пътуванията и изключително изгодни цени на туристическите услуги. В допълнение към всичко изброено, ние предоставяме изключително полезни съвети, насоки и мнения, които са безценен източник на информация за всеки пътуващ.
* нашата цел е да бъдем ваш верен партньор при планирането и осъществяването на вашите пътувания. Ние вярваме, че високото качество на обслужване е най-важното нещо, което продаваме.

Предимствата, които Ви предлагаме

* Изгодни цени на всички туристически услуги- самолетни билети,хотелско настаняване в България и цял свят, почивки, екскурзии и др.
* Без значение дали търсите градски хотел, хотел на плажа или сред природата , или евтин самолетен билет ние гарантираме изгодни цени  с  минимум формалности при резервацията.
* Без допълнителни административни такси за резервация на хотел
* Ниска такса за обслужване за издаване на самолетен билет. Тя включва много допълнителни услуги, които arenatravel.bg ще Ви предостави като: персонална обработка на всяка резервация, 7 дни обслужване по телефона , информация за евентуални промени или анулиране на билет, сигурност и професионализъм при организацията на всяко пътуване, персонално и професионално отношение към всеки клиент.
* Обслужване на професионално ниво от екип с дългогодишен опит в туризма
* Вие ще бъдете в сигурни ръце като ние гарантираме професионална организация на всяко пътуване

Партньори

* По отношение на хотелските резервации – глобални доставчици като Hotelbeds, GoGlobal, Travellanda, Booking.com, Special Tours,  HotelsPro, немски турооператори Dertour, Meier’s, Tui, Thomas Cook, Neckermann и др.
* Водещи български туроператори като Astral Holidays, Emerald Travel, TEZ Tour, Бохемия, Profi Tours , Rual Travel, Марбро Турс  и др.
* Водещи авиокомпании като Qatar Airways, British Airways, Air France, Lufthansa, Austrian Airlines, Bulgaria Air и др.
* Amadeus Bulgaria, предоставяща централизирана база данни за пътувания, системи за резервации и различни софтуерни решения
* Rentalcars.com - една от водещите онлайн агенции за резервации на коли под наем със световно присъствие

Защо да изберем Arena Travel Center?

* Нашите туристически консултанти са на Ваше разпoложение, за да Ви помогнат да изберете Вашата мечтана почивка или екскурзия .
* Arena Travel Center предлага богато разнообразие от екскурзии и почивки - на море, на планина, екзотични или чартърни почивки , круизи, уикенди
* Ние поставяме високи стандарти и работим усилено, за да отговорим на Вашите очаквания.
* Ние работим с най-добрите и надеждни партньори, доставчици и туроператори в България и чужбина, за да гарантираме Вашето спокойствие по време на Вашето пътуване
 *Ние можем да помогнем в организацията на всички онези допълнителни неща, които ще направят Вашата почивка и пътуване перфектно като наемане на кола под наем, организиране на трансфери, застраховка за пътуване и допълнителни екскурзии.
 
Цветомира Николаева

Цветомира Николаева

Sales Manager в Arena Travel Center

Силвия Симеонова

Силвия Симеонова

Senior Travel Consultant

Надежда Ангелова

Надежда Ангелова

Manager Corporate Travel 

Валентина Димова

Валентина Димова

Senior Travel Consultant

Елисавета Джаджева

Елисавета Джаджева

Senior Travel Consultant

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти