Arenatravel.bg

Управление на бизнес пътувания

Управление на бизнес пътувания

Управление на бизнес пътувания

Управлението на бизнес пътувания в Arena Travel Corporate дава възможност за пълна оптимизация на всяко ваше служебно пътуване Вашият бюджет за пътуване не само ще бъде по-ефективен, но и изключителните познания на нашия екип в организацията на бизнес пътувания ще ви помогнат да спестите значителни суми .

Какво предлагаме

* детайлен анализ и планиране на пътуването според вашия бюджет и зададените параметри

* акаунт мениждър, който да следи за конкретните нужди на вашата компания и който е експерт по ключовите ви маршрути.

* огромен избор от различни възможности за настаняване на преференциални цени в България и чужбина. Независимо от вашия бюджет и дестинация, ние предлагаме договорени цени с над 1 000 000  хотела в Европа и цял свят.От хотели в близост до летището , бюджетно настаняване, луксозни хотели или частни вили, ние можем да помогнем с всички ваши нужди за настаняване.

* богат избор от специални преферециални тарифи за международни полети , както и възможност за издаване на самолетни билети на всички редовни и нискотарифни авиокомпании. Ние предлагаме възможност за резервация на полети с много авиокомпании  без ангажимент  за закупуване на билет за кратък период от време, така че да дадем на нашите клиенти гъвкавост в техния избор и време за реакция.Независимо дали планирате кратко пътуване до Париж, или пътуване на дълги разстояния до Далечния изток с множество прекачвания, ние ще проверим всички съответни авиокомпании, използвайки нашите експертни знания и творчески опит в продажба на билети ( creative ticketing) , за да намерим най-добрите налични възможности.

* създаване на профили на пътници и събиране на данни
В нашата база данни имаме обширни профили на нашите клиенти, които включват ключови индивидуални предпочитания като диетични изисквания, предпочитания за места в самолета, предпочитани хотели и др., номера на карти за лоялност към различни авиокомпании. Всички лични данни, разбира се, се съхраняват в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

* Управлението на бизнес пътувания в Arena Travel Center също така включва допълнителни  продукти и услуги, които вашите служители имат нужда по време на пътуването -  посрещане на летището (meet & greet ) , съдействие за бързо преминаване през проверките по летищата (fast tracking)  и онлайн регистрация за полетите , както и съдействие за полагане на визи. За всички тези услуги може да разчитате на нас.

* възможност за 24-часов травъл асистанс, 365 дни в годината- в случай на непрeдвидими промени в пътуването и кризисни ситуации по време на пътуването 

 * автоматична проверка за наличието на по-ниска цена преди издаване на всеки самолетен билет 

* безплатна регистрация в бонусни програми на водещи авиокомпании за трупане на мили и точки и професионален съвет коя програма е най-подходяща за вашата компания

 * детайлна финансова отчетност на всяко пътуване и осигуряване на месечни справки по желание на клиента . Това е изключително важно при прогнозиране на бъдещи разходи и планиране на бюджет за вашите бизнес пътувания.
Mениджърите получават информация дали техните служители се придържат към определената политика на вашата компания - позволени класи при пътуване, разрешена категория хотели и др.;

* сключване на договор за корпоративно туристическо обслужване - в този договор се очертава цялостната политика на корпоративния клиент за организиране на бизнес пътуванията на служителите, която е основа на взаимоотношенията между двете страни. Регламентират се начина на заявка и потвърждение на всяко пътуване, начина и сроковете на заплащане на избраните услуги, ползваните отстъпки, извършването на необходимите справки, отчети и получаването на финансови документи за всяко пътуване.

*сключване на тристранни договори – ние извършваме тристранно договаряне от една страна със съответния корпоративен клиент и от друга страна с най-често използвани авиокомпании, хотелски вериги, рент-а-кар, транспортни компании и др. партньори с цел договаряне на отстъпки и преференции за клиента. При тези тип споразумения трябва да се гарантира определен брой нощувки или полети към съответната авиокомпания или доставчик.
*Съвети по отношение на сигурността при Вашето пътуване – ние редовно получаваме информация, свързана с природни бедствия, стачки, аварии, военни конфликти и всякакви заплахи от друго естество, които биха застрашили сигурността на пътуващите и когато е възможно Ви даваме съвет за отлагане на детадено пътуване, или Ви информираме за възможните опасности или трудности при придвижване;

* отстъпки за всички Ваши служители и техните семейства когато резервират индивидуални ваканции и почивки в страната и чужбина с Arena Travel Center.