Arenatravel.bg

Корпоративна програма BlueBiz на Air France, KLM, Alitalia

Корпоративна програма BlueBiz на Air France, KLM, Alitalia

Корпоративна програма BlueBiz на АIR FRANCE, KLM, Alitalia и Delta Air Lines

BlueBiz е програма на AIR FRANCE, KLM, Alitalia и Delta Air Lines, предназначена за фирми. С BlueBiz, Вашите служители начисляват Blue Кредити при всяко пътуване във фирмената сметка на компанията. Натрупаните Blue Кредити можете да обменяте за самолетни билети и пътуване в по-висока класа на пътуване и едновременно с това да оптимизирате бюджета на фирмата си за пътувания. 

Всяка фирма, независимо от размера може да бъде регистрирана в програмата BlueBiz.

Ние от Arena Travel Corporate може да Ви съдействаме с регистрацията на Вашата компания в корпоративната програма на Air France и нейните партньори . Единствено трябва да определите администратор, упълномощен да управлява сметката на Вашата фирма. Останалото ние ще го направим за Вас напълно безплатно. 

Забележка : Фирмите, които ползват договорени цени на билети от Air France, KLM, Alitalia и Delta Air Lines не могат да се възползват от тази програма.

Oптимизирайте бюджета си 

С BlueBiz, Вашите служители начисляват Blue Кредити при всяко пътуване с AIR FRANCE, KLM, Alitalia и Delta Air Lines или авиокомпания партньор по програмата. Превърнете Blue Кредитите в билети и спестете! 

  • Начисляването на Blue Кредити е лесно!

Вашата фирма получава Blue Кредити от всяко пътуване, осъществено от Ваш служител. Това, което трябва да направите е да посочите номера на фирмения Ви профил BlueBiz, при резервиране на билета. Какво е предимството на BlueBiz : служителите, които са членове на програмата Flying Blue за индивидуални пътници или партньорската програма Frequent Flyer също получават мили - т.е. всеки печели, летейки с Air France и нейните партньори-и служителите на фирмата , и самата компания.

  • Начисляване на Blue Кредити –лесно и автоматично

Планира ли Ваш служител да пътува с Air France, KLM, Alitalia и Delta Airlines? Фирмата Ви автоматично натрупва Blue Кредити. Само посочете номера BlueBiz на вашата фирма при резервация на самолетните билети при нас и кредитите ще се начислят автоматично след пътуването. Blue Kредитите са валидни през годината, в която са придобити, както и през следващите две години. Например Blue Kредитите начислени през юни 2019 г. са валидни до 31 декември 2021. 

  • Схема за начисляване на Blue Кредити

Всички пътувания, направени от служителите Ви, носят Blue Кредити на Вашата фирма спрямо схема, като броя зависи от избраните полет и тарифа. Примери: 

5 двупосочни билета София - Ню Йорк в Бизнес класа = 1000 Blue Кредита, 
10 двупосочни билета София - Париж в Premium Economy = 400 Blue Kредити. 

1400 Blue Kредити ще бъдат начислени към BlueBiz профила на фирмата ви. Вашата фирма ще може да закупи един или няколко билета BlueBiz, за общо 2130 евро. 


Спечелете Blue Kредити и Мили Flying Blue едновременно! 

Вашите служители,членове на индивидуалната програма Flying Blue, натрупват Мили по техните лични сметки. 

От всеки полет, те начисляват: 

§ Blue Кредити на сметката BlueBiz на вашата фирма, 
§ И мили по техните лични Flying Blue сметки 

  • Достъп до Blue Kредитите ви с един клик!

Насладете се на 24-часов достъп до вашите Blue Kредити в клиентския ви профил BlueBiz. Забравили сте да посочите номера на BlueBiz профила си при резервяция? Може да използвате клиентския си профил по всяко време, за да заявите, че имате ненанесени Blue Kредити. 

  • Какво да направите при резервация?


Когато резервирате билети на сайта на www.airfrance.bg, на www.alitalia.com и на www.delta.com или чрез Arena Travel Center, трябва посочите и кажете номера на фирмената Ви сметка BlueBiz (BG12345 *). 

Моля, отбележете: билетите трябва да бъдат закупени в страната, където е регистриран BlueBiz профила на вашата фирма. 

  • Cмятането на Кредити е лесно!

Може да превърнете Blue Кредитите си в билети или да пътувате в по-висока от платената класа, използвайки следното изчисление: 1 Blue Кредит = 1 eвро. 


Използване на Blue Кредити 

Винаги може да обмените натрупаните Blue Кредитите на вашата фирма в билети с полети на Air France , KLM, Alitalia и Delta Air Lines или да доплатете с тях ,за да пътувате в по-висока класа (от икономи в бизнес или от бизнес в първа класа) по полети на Air France и KLM. BlueBiz билетите или доплащане до по-висока класа с Blue Кредитите могат да се използват за всеки служител на фирмата ви. 

BlueBiz билети. Лесно е и гъвкаво..! 

Да издадете билет с Blue Kредитите си е по-лесно от всякога, тъй като 1 Blue Kредит = 1 евро. Само се уверете, че имате достатъчно Blue Kредита в сметката си, за да покриете цената на билета и готово!! 

Например: начислили сте 1 060 Blue Kредита. Можете да закупите билет BlueBiz на цена до 1060 €. Ако изберете билет отиване и връщане София - Ню Йорк на цена от 1 000 € (с вкл. такси) ще използвате 1000 Blue Kредита. 
По сметката ви остават 60 неизползвани Blue Kредита, които може да ползвате за следващия BlueBiz билет. 

Blue Кредитите могат да бъдат използвани за закупуване на всякакви билети (както и да доплатите до по-висока класа) с Air France, KLM, Alitalia и Delta Air Lines, независимо от дестинацията и цената на билета. Доплащане до по-висока класа с Blue Кредити 

Може да доплатите до по-висока класа с Blue Кредити по полети изпълнявани от AIR FRANCE и KLM. 

За да доплатите до по-висока класа с Blue Кредити, използвайте формуляра до 5 работни дни преди заминаване (времето необходимо за обработване на вашата заявка). 

Стойността на доплащането се определя по следния начин: 

Разликата в цената на първоначално издадения билет (+ такси) и цената на на новия билет в по-висока класа (+ такси). 

Разликата в цената се превръща в Blue Кредити и те се изтеглят от сметката BlueBiz. 

Доплащането се прави по следния начин: 

Резервира се място в първата свободна резервационна квота, отговаряща на по-висока класа, в съответствие с правилата, определени по-долу. Доплащането до по-висока класа с Blue Кредити може да бъде направено от местния отдел за обслужване на клиенти BlueBiz. 


Вашeто онлайн пространство 

Проверете Blue Кредитите си, превърнете Blue Кредитите в билети и ползвайте редица функции : промяна на информацията на вашата компания, подаване на запитване за нанасяне на липсващи Blue Kредити при изпълнени полети и др.