Arenatravel.bg

Вашите предимства

Вашите предимства
Оптимизирането на всяко пътуване означава ползи за Вашата компания

 

Arena Travel Cоrporate  има ясна цел : да спести пари на Вашата фирма. Затова ние правим Вашите общи разходи (преки и непреки разходи) на Вашето бизнес пътуване възможно най-оптимални.
Ние използваме многогодишния си опит в управлението на пътуванията, за да Ви подкрепим, когато става въпрос за ефективно управление на Вашите бизнес пътувания.

Нашите клиенти имат достъп до световна мрежа от специални тарифи за самолетни билети , хотели и възможности за наземен транспорт, които им предлагат оптимални цени за  тяхното бизнес пътуване.


Изберете Arena Travel Corporate, защото:

* ще спестите време - при търсене на различни варианти за транспорт и хотелско настаняване - ние бързо ще подберем няколко най-добри варианта за пътуване, от които да изберете подходящия за Вашата фирма;
Използването на туристическа  агенция , която да управлява бизнес пътувания спестява вашето време. Преминаването към по-ефективни процеси за резервация може да гарантира, че вашите служители могат да резервират както по-ефективно, така и според травъл политиката на вашата фирма ,което отнема доста стрес от този  процес. Нещо повече, колкото повече ние като корпоративна туристическа агенция отделя време в организацията на вашите бизнес пътувания, правейки това, в което сме най-добри, толкова повече време остава за вашите служителите  да правят това, в което те са  най-добри.

* ще получите професионален и компетентен съвет  - при избор на авиокомпания или хотел относно най-доброто съотношение на качество и цена;

*ще се възползвате от знанията и опита на нашия екип. Нашите служители са с дългогодишен опит в управлението на бизнес пътуванията. Планирането и изпълнението на бизнес пътуванията може да бъде много сложно, затова нашия екип се състои от опитни професионалисти, които разбират нуждите на вашите служители. Те знаят кои удобства са най-желани, както и безброй други „вътрешни“ детайли от кухнята, които могат да подобрят удобството при пътуването , комфорта и безопасността на вашето пътуване.

* ще организираме Вашето бизнес пътувание до най-малкия детайл

* ще получите комплексна услуга с едно обаждане - самолетен билет, хотелска резервация, застраховка,
 съдействие за получаване на виза,
резервация за автомобил под наем и др

* Не губите време в проучване на различни сайтове и сравняване на различни оферти. Много често не е сигурно  дали ще изберете най-удобния и икономичен вариант за конкретното пътуване.

* За да бъдете на 100% спокойни, ние предлагаме 24-часово обслужване при спешни случай. Понякога се случват неща, които могат да нарушат добре планираното бизнес пътуване. Може да разчитате , че вашия акаунт мениджър подкрепя вашите нужди преди, по време и след пътуването. Нашите служители ще ви съдействат и предоставят необходимата информация и ще се уверят, че не се натоварвате с  проблеми, които биха възникнали като отменени полети, ситуации, налагащи спешна помощ, изгубен багаж и други случайни събития.

* предлагаме атрактивни преференциални цени за всички предлагани от нас услуги. Ние се стремим да  осигурим ниски и изгодни цени за самолетни билети и хотелско настаняване.
С голямата мрежа от глобални доставчици , с които работим,  ние предоставяме различни опции,които ще Ви помогнат по отношение на минимизиране на разходите .

* разполагаме с богат и първокласен контакт с доставчиците на услуги

* Предоставяме индивидуално обслужване от вашия личен акаунт мениджър.
Може да има много стрес, свързан с организирането и управлението на корпоративните пътувания на вашата фирма. Трябва да се притеснявате в случай на извънредни ситуации, закъснения на полети, да мислите за оптимизиране на бюджета за пътувания и за удовлетвореността на служителите.
За всичко това може да разчитате на нас, за да ви спестим пари и да облекчим стреса, свързан с организацията на бизнес пътуванията.

* предлагаме оптимизиране и разширяване на сътрудничеството чрез редовни анализи на изминалите пътувания

* има прозрачност на разходите за пътуване и намаляване на разходите.