Arenatravel.bg

Вашето бизнес пътуване в сигурни ръце с Arena Travel Corporate

Бизнес пътувания

БИЗНЕС ПЪТУВАНИЯ С ARENA TRAVEL CORPORATE

Arena Travel Center предлага пълно и комплексно корпоративно обслужване на бизнес пътувания. Ние признаваме и знаем, че всеки клиент е различен и дори всеки пътуващ в рамките на една компания може да има различни нужди - някои корпоративни клиенти предпочитат сами да резервират онлайн различните туристически услуги, докато други, пътувайки до по-отдалечени кътчета на света, се чувстват по-сигурни ако има отделен служител, който да се занимава с комплексните нужди, свързани с пътуването . Независимо от начина на резервиране, служителите на Arena Travel Center са винаги на Ваше разположение, за да получите професионален съвет и допълнителна информация относно организицията на Вашите бизнес пътувания.

Можем да Ви помогнем в създаването и изпълнението на Ваша корпоративна травъл политика, така че може да управлявате и регламентирате процедурите за одобрение на пътуванията на Вашите служители.
Програмите за корпоративни пътувания са важни, тъй като се нуждаете от някой, който да съблюдава какво резервират вашите служители и дали фирмените правила за пътувания се спазват. За това може да разчитате на нас .

Корпоративните програми за управление на пътувания могат да бъдат напълно персонализирани, за да отговарят на нуждите на Вашия бизнес. Написването на травъл политиката за пътувания , преговорите с предпочитани доставчици, наличието на персонализиран акаунт мениджър  и избора на правилните инструменти за отчитане за Вашата компания са от изключителна важност . Ние предлагаме корпоративно обслужване и решения, така че да можете да реализирате спестявания от бизнес пътуванията на вашите служители . Нека нашият опит Ви помогне да бъдете успешни.

Свържете се с нас още днес за персонализирана оферта

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти