Arenatravel.bg

Ваучер за почивка

Ваучери за подарък от Arena Travel Center – изненадайте любим човек!   


Подаръчният ваучер от Arena Travel Center  е идеалният подарък за всеки повод –  рожден или имен ден , специална годишнина на вашите родители, дългоочаквана почивка след дипломиране, меден месец  или просто да предизвикaте усмивка на лицето на любимия човек и да го накарате да се почувства специален.

Купете ваучер за подарък и подарете забравими моменти  -  от спа почивка с любимия човек , екзотично бягство до Карибите, круиз или романтична почивка до  Париж. Позволете на вашите близки сами да изберат мечтаното пътуване.

Ваучерът за подарък може да се използва за всяка туристическа услуга, която предлага Arena Travel Center - хотелско настаняване в България или чужбина, самолетен билет, екскурзия, почивка , вълнуващ круиз , рент а кар или застраховка.

Изберете една от следните визии за подаръчен ваучер в зависимост от повода и избраната услуга. Те могат да бъдат изработени с конкретна снимка и лично послание  и персонализирани с името на получателя на ваучера.

Често задавани въпроси

За какво мога да похарча своя ваучер-подарък ?

За приключение или за романтична почивка, от Вас зависи! Можете да използвате подаръчния ваучер за всяка туристическа услуга, която предлага Arena Travel Center - хотелско настаняване в България или чужбина, самолетен билет, екскурзия, почивка , вълнуващ круиз , рент а кар или застраховка.

Как мога да закупя ваучер за подарък от Arena Travel Center ?
Като се свържете с нас на телефон  02/850 41 15; 0877 538 532  или по имейл office@arenatravel.bg

А ако стойността на моя ваучер е различна от стойността на резервацията, която искам да направя ?
Ако общата стойност на вашата резервация е по-висока от стойността на вашия ваучер за подарък , можете да доплатите разликата с друг метод за плащане (в брой, карта или банков превод). Ако правите резервация, която е на по-ниска стойност от тази на ваучера, оставащата сума не се възстановява и не може да се използва за използване в бъдеще.

Кога изтича подаръчния ваучер?
Подаръчният ваучер изтича една календарна година от датата на неговото закупуване. След изтичане на валидността, ваучера не може да бъде използван.

Какво става ако ваучера е откраднат или изгубен?
Ваучера не може да се преиздава .

Общи условия за ползване на подаръчни ваучери

*Притежателят на ваучера е необходимо да направи предварителна заявка за избрана туристическа услуга

*В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава

*Ваучер с нарушена цялост е недействителен;

*Подаръчният ваучер не може да се заменя с неговата парична равностойност;

*Подаръчен ваучер платен в брой/ с карта е валиден само при представяне на ваучера в оригинал заедно с издадения касов бон.
  С ваучер за почивка можете да отидете до всеки край на света или да дадете тази възможност на някой, когото обичате. Дали търсите ваучер за почивка, за да подарите и изненадате някой близък или приятел, или за да наградите себе си за добре свършената работа, в Arena Travel Center лесно ще се сдобиете с него.
 

Ваучер за почивка-  възможности без ограничения


Веднъж закупили ваучер за почивка, можете да го използвате за каквото решите. За спа уикенд в Балкана или екзотична почивка сред красиви палми – няма ограничения за възможностите. Тук ще ви дадем някои идеи за старт, а за повече предложения за това как да оползотворите своя ваучер за почивка се свържете с нас. Ние ще се погрижим да намерим правилната оферта за вас.
 

Прочети повече


С ваучер за почивка можете да се възползвате и от нашите ексклузивни оферти за Великден и майските празници, както и за Коледа и Нова година, или за летния сезон. 

А ако все още не можете да се решите как да използвате своя ваучер за почивка, най-добре би било да се свържете с нас. Ние ще ви консултираме и ще направим избора ви по-лесен. 
 

Ваучер за почивка: в България или в чужбина


С Arena Travel Center, всеки ваучер за почивка може да се използва за пътувания и услуги както в България, така и в чужбина. Искате да  опознаете и обикнете по-силно родината или копнеете за романтична почивка в Париж? В която и част на света да решите да отидете, вашият ваучер за почивка ще ви отведе там.
 

Ваучер за почивка 1
Ваучер за почивка - България

Ваучер за почивка: Екзотични почивки   


Мечтаете ли си за екзотична почивка или екскурзия? С нашия ваучер за почивка лесно можете да превърнете тези мечти в реалност. Насладете се на тропическия климат в Занзибар, изследвайте богатата култура на Бали, повозете се на камили в Египет или се отдайте на лукс в Дубай. Има много екзотични дестинации за вашия ваучер за почивка: Малдиви, Сейшели, Мавриций, Доминикана, Куба, Мексико, Малайзия, Виетнам, Сингапур, Кения, Танзания или Шри Ланка. Изживейте една различна ваканция с ваучер за почивка от Arena Travel Center.
 

Ваучер за почивка 2
Ваучер за почивка - Екзотични почивки

Ваучер за почивка: Круиз


Може би не толкова екзотично, но също толкова вълнуващо предложение за вашия ваучер за почивка е да резервирате круиз. Можете да прекарате няколко незабравими дни на луксозен кораб с всички удобства, за да релаксирате и да се насладите на почивката си. Сред най-популярните ни предложения за круиз е пътешествие по река Нил и крайбрежието ѝ. Насладете се на круиз с вашия ваучер за почивка и изследвайте и опознайте нови земи по крайбрежието на най-дългата река в света от удобството на своята каюта.
 

Ваучер за почивка 3
Ваучер за почивка - Круиз

Ваучер за почивка: All inclusive


Пакети на база all inclusive също са добра опция да оползотворите своя ваучер за почивка с усмивка на лице. Така, няма да е нужно да се суетите твърде много при подготовката на мечтаната почивка – ще имате всичко необходимо включено в пакета. По този начин, ще можете да се отдадете на безгрижие и да се насладите на почивката си, без да се притеснявате за подробности от организационен тип. На всичко отгоре, когато ползвате ваучер за почивка all inclusive обикновено можете да се възползвате от удобства, за които в друг случай бихте заплатили доста повече. Всичко това е възможно с нашия ваучер за почивка.
 

Ваучер за почивка 4
Ваучер за почивка - All Inclusive

Ваучер за почивка – вие избирате условията


Всеки ваучер за почивка от Arena Travel Center може да се използва за абсолютно всеки вид туристическа услуга, която предлагаме. Това включва почивки и екскурзии, круизи, хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери и коли под наем, медицински застраховки, визови услуги, и пр. 

Нашият ваучер за почивка ви дава възможността да се възползвате от тези услуги и да ги съчетавате както сметнете за добре. Вие избирате условията и услугите, от които се интересувате. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е че всеки ваучер за почивка има давност от една календарна година от закупуването му и изтича след този период.

Използвайте своя ваучер за почивка когато вие решите – в удобен за вас момент. За целта е необходимо да направите предварителна заявка. Свържете се с нас и не забравяйте да донесете и оригиналния касов бон, за да можем да валидираме ваучера. Щом това стане, започва забавната част – планирането на вашата почивка. С ваучер за почивка от Arena Travel Center можете да сте спокойни за пътуването си, защото сте в сигурни ръце. Представител на нашата агенция, ще се погрижи за вашето пътуване.

Каквито и услуги от нашето продуктово портфолио да изберете, можете да се възползвате от тях с ваучер за почивка. 

Ваучер за почивка – възможности без ограничения


Ваучер за почивка: в България или в чужбина


Ваучер за почивка: Екзотични почивки


Ваучер за почивка: Круиз


Ваучер за почивка: All inclusive


Ваучер за почивка – вие избирате условията

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти