Arenatravel.bg

Подаръчен ваучер

Ваучери за подарък от Arena Travel Center – изненадайте любим човек!


Подаръчният ваучер от Arena Travel Center  е идеалният подарък за всеки повод –  рожден или имен ден , специална годишнина на вашите родители, дългоочаквана почивка след дипломиране, меден месец  или просто да предизвикaте усмивка на лицето на любимия човек и да го накарате да се почувства специален.

Купете ваучер за подарък и подарете забравими моменти  -  от спа почивка с любимия човек , екзотично бягство до Карибите, круиз или романтична почивка до  Париж. Позволете на вашите близки сами да изберат мечтаното пътуване.

Ваучерът за подарък може да се използва за всяка туристическа услуга, която предлага Arena Travel Center - хотелско настаняване в България или чужбина, самолетен билет, екскурзия, почивка , вълнуващ круиз , рент а кар или застраховка.

Изберете една от следните визии за подаръчен ваучер в зависимост от повода и избраната услуга. Те могат да бъдат изработени с конкретна снимка и лично послание  и персонализирани с името на получателя на ваучера.

Често задавани въпроси

За какво мога да похарча своя ваучер-подарък ?

За приключение или за романтична почивка, от Вас зависи! Можете да използвате подаръчния ваучер за всяка туристическа услуга, която предлага Arena Travel Center - хотелско настаняване в България или чужбина, самолетен билет, екскурзия, почивка , вълнуващ круиз , рент а кар или застраховка.

Как мога да закупя ваучер за подарък от Arena Travel Center ?
Като се свържете с нас на телефон  02/850 41 15; 0877 538 532  или по имейл office@arenatravel.bg

А ако стойността на моя ваучер е различна от стойността на резервацията, която искам да направя ?
Ако общата стойност на вашата резервация е по-висока от стойността на вашия ваучер за подарък , можете да доплатите разликата с друг метод за плащане (в брой, карта или банков превод). Ако правите резервация, която е на по-ниска стойност от тази на ваучера, оставащата сума не се възстановява и не може да се използва за използване в бъдеще.

Кога изтича подаръчния ваучер?
Подаръчният ваучер изтича една календарна година от датата на неговото закупуване. След изтичане на валидността, ваучера не може да бъде използван.

Какво става ако ваучера е откраднат или изгубен?
Ваучера не може да се преиздава .

Общи условия за ползване на подаръчни ваучери

*Притежателят на ваучера е необходимо да направи предварителна заявка за избрана туристическа услуга

*В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава

*Ваучер с нарушена цялост е недействителен;

*Подаръчният ваучер не може да се заменя с неговата парична равностойност;

*Подаръчен ваучер платен в брой/ с карта е валиден само при представяне на ваучера в оригинал заедно с издадения касов бон.
 
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти