Arenatravel.bg

Апартхотел Стрийм ризорт 3*

https://www.stream-bgproperties.com/

Карта Пампорово, България
Пампорово, България
цена от 276 лв.
ЗАПИТВАНЕ



Апартхотел Стрийм ризорт 3*

Вашата оценка

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

Посочените цени са на ЧОВЕК за периода 31.12.2020-02.01.2021г.!

По желание доплащане за вечери и Празнична Новогодишна Вечеря /виж цената не включва/
*Деца (0-5.99г.) се настаняват безплатно на допълнително легло


15% отстъпка от посочените цени за настаняване за резервации направени до 31.10.2020
10% отстъпка от посочените цени за настаняване за резервации направени до 31.11.2020
Пакетни цени със закуски
Пакет 3 нощувки
Възрастен в студио /макс. 2ма души/
Възрастен в апартамент с една спалня /макс 2+2 души/
Възрастен в апартамент с две спални /макс. 4+2 души/
Дете (0-11.99г.) на редовно легло
Дете (6 -11.99г.)  на допълнително легло
Възрастен на допълнително легло
Единично настаняване
276 лв.290 лв.264 лв.218 лв.116 лв.175 лв.441 лв.
ОЩЕ ХОТЕЛИ
Апартхотел Стрийм ризорт 3*

Апартхотел Стрийм ризорт 3*

Карта Пампорово, България
4 дни / 3 нощувки
Цена от 276 лв.
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
3 нощувки със закуски;
ползване на вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня;
ползване на фитнес, детски кът, сейф, интернет, паркинг;
ползване на ски гардероб за съхранение на собствени ски;
ползване на транспорт до Ски – център 2 ( Малина ) и обратно до комплекса ( по разписание)
застраховка, туристически данък
Цената не включва:
транспорт
За Новогодишен куверт /по желание/:  100 лв. за възрастен; 50 лв. за дете 6 – 17,99г.
 Доплащане за вечери/по желание/: 18 лв. за възрастен на вечеря; 10 лв. за дете 6-11,99г.на вечеря


Разположение:
Заповядайте в Апартаментен комплекс “Стрийм Ризорт” к.к Пампорово, за да прекарате една незабравима ваканция с Вашето семейство или да споделите специални моменти с Вашите приятели! Комплексът работи целогодишно и е разположен в тихата и спокойна част на курорта Пампорово в посока с.Широка лъка, за да се наслаждавате на вечно зелените борови гори наоколо, чистия въздух, ромолящото поточе и китните родопски поляни обсипани с ароматни горски цветя и билки. Ако сте късметлии, сутрин и вечер може да видите и сърнички докато пиете кафето си на терасата на ресторанта!


В стаите:
Апартаментен комплекс „Стрийм Ризорт“ предлага настаняване в следните типове уютно и удобно обзаведени апартаменти:
- Студио с максимален капацитет за настаняване до 2 човека;
- Апартамент с една спалня с максимално настаняване до 4 човека;
- Апартамент с две спални с максимално настаняване до 6 човека;


Студио апартамент
Студио апартамент - разполага с дневна (с две единични легла или двойно легло), с оборудван кухненски кът, баня с душ кабина и тоалетна. Студиото е обзаведено с гардероб, холна маса, маса за хранене със столове, портманто, огледало, телевизор с кабелна телевизия, телефон.Кухненският кът е напълно оборудван и включва: вградени котлони и/или готварска печка с абсорбатор, хладилник, тостер, електрическа кана, кафе машина, микровълнова печка, чаши, чинии, прибори за хранене и др.Всички студиа са с изглед към гората, някои от тях разполагат с тераса.



Апартамент с една спалня
Апартамент с една спалня – състои се от просторна дневна с оборудван кухненски кът, отделно спално помещение, баня с душ кабина и тоалетна. Дневната е обзаведена с удобен разтегателен диван в свежи цветове, фотьойл или табуретка, холна масa, маса за хранене със столове, портманто, огледало, телевизор с кабелна телевизия, телефон. Кухненският кът е напълно оборудван и включва: вградени котлони и/или готварска печка с абсорбатор, хладилник, тостер, електрическа кана, кафе машина, микровълнова печка, чаши, чинии, прибори за хранене и др. Спалнята е обзаведена с двойно легло ( в повечето апартаменти леглото има възможност да бъде разделено на две отделни легла), гардероб, нощни шкафчета и нощни лампи, тоалетка. Всички апартаменти с една спалня имат изглед към гората, повечето разполагат с тераси



Апартамент с две спални
Апартамент с две спални – състои се от просторна дневна с оборудван кухненски кът, две отделни спални помещения, баня с душ кабина и тоалетна. Дневната е обзаведена с удобен разтегателен диван в свежи цветове, фотьойл или табуретка, холна масa, маса за хранене със столове, портманто, огледало, телевизор с кабелна телевизия, телефон. Кухненският кът е напълно оборудван и включва: вградени котлони и/или готварска печка с абсорбатор, хладилник, тостер, електрическа кана, кафе машина, микровълнова печка, чаши, чинии, прибори за хранене и др. Спалните са обзаведени с двойни легла, като в едното спално помещение има възможност леглото да бъде разделено на две отделни легла. В спалните има гардероб, нощни шкафчета и нощни лампи, тоалетка. Всички апартаменти с две спални имат изглед към гората, повечето от тях разполагат с тераси.

* В Апартаментите с една спалня и Апартаментите с две спални има възможност за поставяне на бебешка кошарка за най-малките ни гости, след предварителна заявка на рецепция. Ползването на кошарките е напълно безплатно!


На територията на хотела:
Апартаментен хотел „Стрийм Ризорт“ разполага с модерен център за релакс. Тук ще релаксирате след изморителния ден на ски пистите или ще се отдадете на заслужена почивка след дълга разходка из необятната Родопа планина. Спа центърът включва вътрешен отопляем басейн, сауна, парна баня, контрастни душове, шоково ведро, масажни помещения и съблекални. Очакваме Ви всеки ден от 12:00ч. до 20:00ч. да поплувате в басейна или да се отпуснете в сауната, или парната баня с ароматерапия!
Предлагаме голямо разнообразие от масажи и терапии за тяло: класически масаж, масаж с ароматни свещи, спортен масаж, възстановителен масаж с див кестен и арника, шоколадова терапия, антицелулитна тереапи, терапия „Българска роза“ и др. Наслаждавайте се на почивката си пълноценно сред тишина, спокойствие, уют и комфорт по всяко време!


Вътрешен басейн
В прегръдката на гората примамливо синее закритият ни плувен басейн. Той впечатлява с красивата панорамна гледка, която се открива наоколо и кристално чистата вода.

Сауна
След забавленията на снега и ски пистите се отдайте на пълен релакс в сауната на Апартаментен комплекс „Стрийм Ризорт“.

Парна баня
В парната баня се потопете в омагьосващата игра от цветове, аромати, и една топла, и нежна прегръдка на парата!

Масажи
Няма нищо по-хубаво за освобождаване на стреса и напрежението от релаксиращото въздействие на масажа. Когато тялото Ви се нуждае от възстановяване, масажът е най-пълноценният начин да се погрижите за него.

Терапии
Поглезете сетивата си с терапиите, които предлагаме, за да направите почивката си истински пълноценна.

За всички посетители осигуряваме ползването на хавлиена кърпа с размери 70x140. Ако пък сте си забравили банския костюм, очилата за плуване и джапаникитe - не тревожете! Ние сме се погрижили да осигурим джапанки, бански костюми, шорти, очила за плуване, ръкавели за децата, пояси и др. Заповядайте!


Хранене:
Апартаментен хотел „Стрийм Ризорт“ разполага с ресторант състоящ се от две отделни зали – основна зала и битова зала с общ капацитет 100 места на закрито и 30 места на открито, уютен лоби бар с камина във фоайето и външно барбекю с 35-40 места.

Ресторант
В основната зала на ресторанта сервираме закуската на нашите гости всеки ден от 8:00 до 10:30 часа.

Тераса към ресторант
Битовата зала на ресторанта има просторна тереса, от която си заслужава да се полюбувате на тишината и спокойствието наоколо, сред красотата на вековните борови гори и ромоленето на малкото поточе.


Лоби бар
След изморителния ден прекаран на ски пистите в Пампорово Лоби барът на комплекса Ви очаква да се отдадете на заслужена почивка.

Барбекю
Апартаментен комплекс „Стрийм Ризорт“ разполага и с атрактивно барбекю на открито. То се намира в двора на комплекса, сгушено под боровите клонки и в непосредствена близост до планинското поточе, в което плуват пъстърви.
Забележки:
  • Вечерите и закуските са на блок маса. При по-малко от 20 гости настанени в комплекса изхранването е на  меню.
  • Вечерята не включва напитки , а изключение прави Новогодишна вечеря на 31.12.2020г.!
  • Моля имайте предвид, че във връзка с противоепидемичните мерки и необходимите отстояния между масите капацитета на ресторанта на комплекс "Стрийм Ризорт", Пампорово е редуциран и наличните места за Новогодишната вечеря са ограничени. При желание да се възползвате от Новогодишна вечеря моля да се свържете с нас за препотвърждение на наличността.
  • Хотелът запазва правото си да анулира резервации, в случай че плащането не е осъществено в указаните срокове.
  • Хотелът запазва правото си да променя цените.
  • Хотелът може да изиска представянето на документ удостоверяващ възрастта на децата към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различия стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!

Условия за резервация:
  • Депозит 30% до 5 дни от направата на резервацията
  • Доплащане до 14 дни преди настаняване

Анулационна политика:

  • При анулация на резервация до 14 календарни дни преди датата на настаняване не се дължи неустойка и предплатената авансова сума ще бъде върната;
  • При анулация на резервация от 14 до 10 календарни дни преди датата на настаняване неустойката е в размер на първата нереализирана нощувка;
  • При анулация на резервация при по-малко от 10 календарни дни преди датата настаняване и в случай на непристигане неустойката е в размер на 100% от предплатената сума по резервацията.
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти