Arenatravel.bg

Хотел Царска Баня 2*

https://www.royalbath.bg/

Карта Баня, Карлово, България
Баня, Карлово, България
цена от 387 лв.
ЗАПИТВАНЕ



Хотел Царска Баня 2*

Вашата оценка

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

Посочените цени са на стая за съответното настаняване в периода 31.12-02.01

*Деца (0-3.99г.) се настаняват безплатно като имат включена само закуска
*Деца (4-14.99г.) се настаняват на доп. легло (разтегателен фотьойл или диван), като имат включени закуски и Новогодишна вечеря
*Трети възрастен се настаняване на доп. легло (разтегателен фотьойл или диван), като има включени закуски, вечеря на 01.01 и Новогодишна вечеря + 1 процедура
Пакет 2 нощувки със закуски и вечери
31.12.2020-02.01.2021
Двойна стая за двама възрастни
Апартамент за двама възрастни
Единична стая
Допълнително легло за дете (4-14.99г.)
Допълнително легло за трети възрастен
774 лв.982 лв.451 лв.160 лв.330 лв.
ОЩЕ ХОТЕЛИ
Хотел Царска Баня 2*

Хотел Царска Баня 2*

Карта Баня, Карлово, България
3 дни / 2 нощувки
Цена от 387 лв.
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
2 нощувки
2 закуски – от 08:30 ч до 10:00 ч. /Късна закуска на 01.01.2021г. – от 10.00-12.00 ч
Новогодишна Празнична вечеря с богата музикално-артистична програма, томбола, награди, танци и веселие, новогодишна заря.
Вечеря за 01.01.2021г, на сет меню, предварително фиксирано
По 1 процедура на ден, на човек
Ползване на открит басейн с топла минерална вода, джакузи и горещо топило, руска баня, сауна, паркинг, безплатен WiFi, интернет зала,
туристически данък
Цената не включва:
транспорт


Разположение:
Хотел “Царска баня” (Royal Bath), гр. Баня, обл. Пловдив е луксозен целогодишен балнеохотел и СПА , който се намира в прегръдката на Средногорският Балкан на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.


В стаите:
Царска баня (Royal Bath) разполага с 27 единични и двойни стаи и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично.
Хотел „Царска Баня” разполага с:
4 луксозни единични стаи, всяка от които с климатик, тераса, кабелна телевизия, плазмен телевизор, санитарен възел и WI-FI.
24 просторни двойни стаи, всяка от които с климатик, тераса, кабелна телевизия, голям плазмен телевизор, луксозен санитарен възел, WI-FI. Стаите са със северно и южно изложение. Предлагат възможност за настаняване на 3-ти човек на разтегателен фотьойл. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка.
3 луксозно обзаведени апартамента, всеки от които разполага с хол, спалня, баня с вана, тераса,климатик, кабелна телевизия, голям плазмен телевизор, WI-FI. Апартаментите са със северно и южно изложение. Апартаментите предлагат настаняване на 2-ма възрастни и 1 дете или 3-ма възрастни. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. WI-FI


На територията на хотела:
Царска баня (Royal Bath) Ви предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен и непретенциозен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа център и център за физикална и рехабилитационна медицина със собствен минерален източник, който е с температура на водата 51 градуса и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, богато озеленен градски парк, ограждащ комплекса – Царска Баня Ви кара да усетите природата и да поглезите сетивата си.
Разположението на СПА комплекса е в непосредствена близост до централния плаж и потопен в градския парк, мястото предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно „здравословно прераждане“.
Целогодишно на разположение на гостите е открит басейн /с дължина 18 м/ ширина 11 м/, с топла минерална вода с t35 - 40° C, джакузи и детски басейн, топилка с t51° C ;
Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, призентации, пресконференции, обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 100 човека.


Хранене:
В ресторант „Царска баня“ ще бъдете гостоприемно посрещнати и обслужени. Тук ще намерите уютна атмосфера, стил и комфорт. Екип от майстор готвачи се грижи да удовлетвори вкуса и на най-взискателните гости. По което и да е време или каквото и да е Вашето настроение, тук е идеалното място за всеки повод. Ресторант „Царска баня“ разполага със 120 места, разположени в закрита и открита ресторантска част, Дизайнът, цветовата палитра, текстурите, осветлението, таванът, мебелите се основават изцяло на корпоративния логотип на хотела. Ресторантът разполага със собствено озвучаване и мултимедийни екрани.
Условия за резервация:
  • Пълно плащне до 02.11.2020
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти