Arenatravel.bg

Хотел Елина 3*

https://www.hotelelina.com/

Карта Пампорово, България
Пампорово, България
цена от 61 лв.
ЗАПИТВАНЕ



Хотел Елина 3*

Вашата оценка

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

Посочените цени са на НОЩУВКА на ЧОВЕК за настаняване при МИНИМУМ 3 нощувки в периода 31.12-02.01! Възможност за резервация на допълнителни нощувки преди и/или след този период.


*Деца под 2г. се настаняват безплатно в кошарка.
*Деца 2-6.99г. на допълнително легло се настаняват безплатно
*Второ дете 2-6.99г. в студио/апартамент доплаща 26лв. на нощувка за периода 27.12-30.12 и 38лв. на нощувка за периода 31.12-02.01
*Деца 7-11.99г. на допълнително легло доплащат 26лв. на нощувка за периода 27.12-30.12 и 38лв. на нощувка за периода 31.12-02.01
*Деца 7-11.99г. на редовно легло доплащат 35лв. на нощувка за периода 27.12-30.12 и 53лв. на нощувка за периода 31.12-02.01
*Възрастен на допълнително легло доплаща 35лв. на нощувка за периода 27.12-30.12 и 53лв. на нощувка за периода 31.12-02.01


***ЗАДЪЛЖИТЕЛНО доплащане за Новогодишна Вечеря /виж цената не включва/
Цени на нощувка със закуски и вечери
27.12.2020-30.12.2020
31.12.2020-02.01.2021
Възрастен в двойна стая /при мин. 2ма възр./
Единично настаняване в двойна стая
Възрастен в тройна стая /при мин. 2ма възр. + 1 дете/
Възрастен в студио /при мин. 2ма възр./
Възрастен в голям апартамент /при мин. 2ма възр./
Възрастен в двуспален апартамент /при мин. 3ма възр./
61 лв.91 лв.61 лв.74 лв.85 лв.85 лв.
97 лв.194 лв.97 лв.120 лв.131 лв.130 лв.
ОЩЕ ХОТЕЛИ
Хотел Елина 3*

Хотел Елина 3*

Карта Пампорово, България
2 дни / 1 нощувка
Цена от 61 лв.
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
съответния брой нощувки със закуски и вечери /без вечеря на 31.12/
безплатно ползване на  релакс център (вътрешен отопляем басейн, релакс и солна стая, сауна, парна баня), фитнес, детски кът
безплатен паркинг и Wi fi
тур. застраховка и курортна такса
Цената не включва:
транспорт
Новогодишна вечеря /задължително доплащане/ - 139лв. за възрастен и 70лв. за деца (2-11.99г.)


Разположение:
Три звездният хотел „Елина“ се намира в курортен комплекс Пампорово, на около 300 метра от Първа лифт станция и автогарата в посока гр. Смолян и на 800 м от центъра на комплекса и предоставя лесен достъп до ски писти, природни забележителности и туристически маршрути.
Разположен е в гъста борова гора и осигурява спокойствие за ползотворна почивка.


В стаите:
Хотел Елина разполага с 25 двойни стаи и 8 стаи с три легла , обзаведени с централно парно отопление, телефон, минибар, кабелна телевизия, пожароизвестяване, бани с душ кабина. По-голямата част от стаите имат тераси с прекрасен изглед към планината и телевизионната кула „Снежанка“. Пушенето в стаите не е разрешено.

Хотел Елина разполага с 5 малки апартамента, стилно обзаведени с централно парно отопление, телефон, минибар, кабелна телевизия, пожароизвестяване, бани с душ кабина. Апартаментите са без тераси. Пушенето не е разрешено.

Хотел Елина разполага с 3 големи апартамента, всеки от които е уникален със своя вътрешен дизайн и обзавеждане. Апартаментите предлагат централно парно отопление, телефон, минибар, кабелна телевизия, пожароизвестяване, бани с вана. В апартаментите има камина и тераса. Пушенето в апартаментите не е разрешено.

Апартаменти с две спални
Предлагат уютна обстановка, удобства и елегатно обзавеждане , както и всякакви възможности за настаняване на големи семейства. Апартаментите са оборудвани с централно парно отопление, телефон, минибар, кабелна телевизия, пожароизвестяване, баня с вана, както и камина. Пушенето в апартаментите не е разрешено.


На територията на хотела:
Предлага безплатно ползване на закрит отопляем басейн, солна стая, сауна, парна баня и фитнес център. За децата има детска закрита площадка.

Басейн: Басейнът на хотел „Елина“ е вътрешен, отопляем. Идеално място за почивка и забавление. Малчуганите също са добре дошли в нашия Релакс център. Дълбочината в басейна е съобразена с най-малките ни гости, които са и най-големите почитатели на игрите с вода. Забранено е ползването на басейна от лица под 16 г. без придружител.*Изисква се ползването на плувна шапка
Джакузи : След изтощителен ден на ски пистите, можете да се потопите в джакузито. Оставете бликащата топла вода да отнесе тялото ви в друго измерение.
Релакс зона и солна стая :Затворете очи, поемете дълбоко въздух и се отпуснете. Оставете мислите си да се разхождат по безлюдни плажове, край кристалните води на океана.
Финландската сауна: Сауната е място за релаксация и прочистване на тялото от токсини, посредством висока температура. Отпуснете се и се насладете на спокойствието, което сауната осигурява, забравете за стреса и проблемите. Забранено е ползването на сауна от лица под 16 г.
Парната баня:Парната баня влияе ползотворно на цялостното състояние на тялото. Високата температура и влажния въздух разширяват порите на кожата и тя започва да диша, като по този начин се детоксикира и освежава. Забранено е ползването на парна баня от лица под 16 г.
Масаж:Моментът винаги е подходящ за един масаж. Оставете се в ръцете на нашия масажист и той ще освободи напрежението в тялото ви, което се е натрупало от ежедневните стрес.
Фитнес зона: Спортът е здраве! Независимо дали спортувате редовно или не, нашата фитнес зона ще ви предостави възможност за пълноценна тренировка. Забранено е ползването на фитнес зоната от лица под 14 г


Хранене:
Ресторант
Дискретен и уютен, ресторант Елина предлага елегантна атмосфера, придружена от разнообразни гозби, приготвени от опитни ни готвачи, както и отбрани, специално селектирани вина.Можете да се възползвате още от разнообразна шведска маса с богат избор от европейски и национални ястия.Ресторантът е подходящ за частни празненства, бизнес срещи, както и за романтични вечери.Пушенето в ресторанта не е разрешено.

Лоби бар
Лоби бар Елина е решен в алпийски стил, уютно обзаведен и удобен с богата листа от качествени алкохолни, безалкохолни и топли напитки. Голямата камина в лоби бара носи топлина и романтика.
Условия за резеврация:
  • Пълно плащане до 14 декември
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти