Arenatravel.bg

Парк Хотел Пирин 5*

Карта Сандански, България
Сандански, България
цена от 382 лв.
ЗАПИТВАНЕ



Парк Хотел Пирин 5*

Вашата оценка

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

Посочените цени са на стая , в лева за съответния брой нощувки със закуски в периода 28.12.2020-03.01.2021
*Задължително доплащане за новогодишна вечеря /виж цената не включва/

Дете от 0 до 3.99 год. – безплатно настаняване в двойна луксозна стая;

Дете от 4 до 11.99 год. на допълнително легло в двойна луксозна стая - ползва 70 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение;

Дете от 4 до 11.99 год. на редовно легло, настанено с 1 възрастен в двойна стая, ползва 30 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение;

Възрастен или дете над 12 год. на доп. легло в двойна луксозна стая,ползва 50 % намаление от цената на редовното легло в съответното помещение.
Пакетни цени със закуски
пакет 3 нощувки
пакет 4 нощувки
Двойна стая стандарт /макс 2ма възрастни/
Двойна стая лукс /макс 2ма възрастни+1 дете или 3ма възрастни/
Апартамент лукс /макс 2ма възрастни+1 дете или 3ма възрастни/
VIP апартамент /макс 2ма възрастни+1 дете или 3ма възрастни/
Президенски апартамент /макс 4ма възрастни/
Единична стая стандарт
Единична стая лукс
Апартхотел Пирин - станд.апартамент /макс 2ма възрастни+1 дете или 3ма възрастни/
Апартхотел Пирин - фемили апартамент /макс 4ма възрастни+1 дете или 5ма възрастни/
764 лв.822 лв.940 лв.1116 лв.2194 лв.527 лв.585 лв.854 лв.944 лв.
940 лв.1028 лв.1150 лв.1370 лв.2732 лв.625 лв.703 лв.1032 лв.1142 лв.
ОЩЕ ХОТЕЛИ
Парк Хотел Пирин 5*

Парк Хотел Пирин 5*

Карта Сандански, България
4 дни / 3 нощувки
Цена от 382 лв.
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
Съответният брой нощувки със заксуки
Безжичен интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/  до центъра на  града и обратно;
Ползване на: фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи;
Сауна парк /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли лежанки и пейки и зона за релакс/;
Парк-градина с горещ външен термален басейн и детски кът;
Безплатен детски кът и Арт център с допълнителни услуги.
туристически данък, туристическа застраховка
Цената не включва:
транспорт
Новогодишна вечеря/задължителна/- 250лв. на възрастен, 200лв. за деца 12-17.99г., 125лв. за деца 4-11.99г. и безплатно за деца 0-3.99г.


Разположение:
Eлегантният петзвезден Парк хотел „Пирин” е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански, най-добрата естествена лечебница на бронхиална астма в Европа.


В стаите:
Хотелската част на Парк хотел Пирин разполага със стандартни и луксозни двойни стаи, луксозни апартамента, президентски апартамента.Всички помещения са луксозно обзаведени и оборудвани с минибар, сателитна телевизия, радио, интернет, луксозна баня с вана и душ-кабина.
Двойна Стая Стандарт
Парк хотел „Пирин” разполага с 7 двойни стаи "стандарт" с две отделни легла (TWIN) и 3 със спалня (DBL).Тук можете да се насладите на комфорта и красотата на съвременния дизайн. Максималното настаняване в стандартна стая е 2 човека ,няма възможност да се предостави и бебешко креватче.. Стандартните стаи са с гледка към паркинга.

Двойна Стая Лукс
Парк Хотел Пирин разполага с 69 просторни двойни стаи "лукс" с две отделни легла (TWIN) и 51 със спалня (DBL). Тук можете да се насладите на комфорта и красотата на съвременния дизайн.В луксозните стаи има възможност за настаняване на трети човек на допълнително разтегателно легло
Апартамент Лукс
Парк хотел „Пирин” разполага с 4 луксозни апартамента. Луксозният апартамент разполага със спалня и просторна дневна. В луксозния апартамент могат да бъдат настанени двама души на редовни легла и трети човек на допълнително разтегателно легло. Луксозният апартамент не разполага с тераса / веранда.
Апартамент VIP
Парк хотел „Пирин” предлага настаняване в 4 ВИП апартамента с изискано и уютно обзавеждане. От терасата на ВИП апартамента може да се насладите на прекрасната гледка към величествената Пирин планина и успокояващия ромон на река Санданска Бистрица. Всеки ВИП апартамент разполага със спалня и просторна дневна, в които могат да бъдат настанени двама души на редовни легла и трети човек на допълнително разтегателно легло.

Апартамент Президентски
Парк хотел „Пирин” разполага с 2 елегантни президентски апартамента. От терасата на президентските апартаменти може да се насладите на величествената Пирин планина и да се отпуснете под приятните звуци на ромона на река Санданска Бистрица. Всеки президентски апартамент разполага с две спални, дневна и три санитарни възела. Предлага се настаняване на четирима души на редовно легло и на пети човек на разтегателен диван в дневната.
Парк хотел Пирин предлага настаняване в апартаменти тип Стандарт и Фемили в Апартаментен комплекс Пирин. Той се намира в непосредствена близост до основната хотелска част и няма топла връзка със Спа центъра и ресторантски сектор.


На територията на хотела:
Животворните дарове - слънце, вода и здраве са гаранция за пълноценна почивка в Парк хотел „Пирин” в Сандански.

Парк хотел „Пирин”, част от верига „Шарлопов Груп”, е сбъдната мечта за всеки, който иска да се зареди от ярката красота на неговите градини, лековитата минерална вода и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен и слънчев дом, далеч от дома.

В началото на 2009 г., като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация, петзвездният Парк хотел „Пирин” в Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS свидетелство, че Парк хотел „Пирин” отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.

Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканция, отмора сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел „Пирин” е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества.

СПА и уелнес удоволствия в Парк Хотел Пирин
В СПА и уелнес зоната на СПА център „Пирин” можете да се насладите на изключително разнообразие от eвропейски и световни СПА и уелнес процедури с първокласна козметика, включително био продукти, както и с характерни български билки и аромати: Класически и екзотични масажи, пилинги и СПА ритуали; Гурме терапии за удоволствие; Ароматерапии; Почистващи, хидратиращи, стягащи, лифтинг, против бръчки, подхранващи и подмладяващи СПА терапии и ритуали; Терапии за мъже; Терапии за бременни; ДИБИ техно ритуали за лице и тяло; Хидро и аеромасажни вани с минерална вода и билки.
СПА център „Пирин” предлага процедури със следните козметични марки: ACADAYSPA, DR. SPILLER BIOCOSMETIC, THALMER THALASSO SPA, SPA MAAT, CONTESSA MATHELDA, ACADЙMIE, OLOS TERRITORIA, OLOS NUTRIMENTI, DIBI, GERARD’S
Фризьорски и козметичен салон:Всичко за косата, маникюр и педикюр. Салонът работи с професионални продукти и високо качечество на услугите. Ние се грижим за Вашето добро самочувствие.
СПА център „Пирин” се грижи за Вашето здраве!
Медикъл СПА програми :“Антистрес”, “Белодробна програма”, “Ставни заболявания и периферна нервна система”, “Майка - дете” Медикъл СПА програмите в Парк хотел „Пирин” се провеждат индивидуално, по лекарско предписание
Оборудване за балнео-хидротерапия:Тангенторна вана;Дървена еко вана – хидро и аеро масаж;Хидромасажна вана за двама – хидро и аеро- масаж;Перлена вана;Термален басейн с Кнайп пътеки.
Оборудване за физиотерапия:BTL-08 триканален електрокардиограф;Апарат за електродиагностика и електротерапии Medim 300;Апарат със средночестотни токове Medim MF /интерферентен/;Комбинирана лазерна система Gita M;Ултразвуков терапевтичен апарат Sonomed;Апарат за магнитотерапия Medical system Mag 40;Електростимулатор Lotus 8M;Апарат за дарсонвализация Vitaderm L;Ултразвуков инхалатор.
ФитнесПрофесионалният фитнес център в Парк хотел „Пирин” е оборудван с TECHNOGYM кардио уреди и уреди за всяка една мускулна група. Опитен фитнес инструктор ще състави за Вас индивидуална кардио програма или програма за силови тренировки.
В Парк хотел „Пирин” можете да поплувате на воля! Хотелът разполага с външни и вътрешни басейни с различно съдържание на минерална вода: Външен плувен басейн, 25 х 10 м., 28 °С, (работи от май до септември); Външен детски топъл басейн, 6 х 4 м., 33 °С, дълбочина 60 см. (работи от май до септември); Външен термален басейн, 6 х 4 м., 38 °С, дълбочина 1,20 см. (работи от октомври до април); Вътрешен плувен басейн с хидромасажни джетове и водно огледало, 16 х 8 м., 29 - 31°С; Вътрешен терапевтичен басейн със 100% минерална вода с хидромасажни джетове, 10 х 4 м., 37 °С и Кнайп пътеки „уморени крака”; Вътрешен детски басейн, 3 х 5 м., 33 °С, дълбочина 70 см. Външните басейни в Парк хотел „Пирин” се намират в живописния парк – градина на хотела. Непосредствено до външните басейни, барът на хотела предлага за гостите пресни плодове, сокове, сладолед, сандвичи и др.Всички басейни в Парк хотел „Пирин” се обслужват от професионални спасители. Работно време на басейните в Парк хотел „Пирин”: всеки ден от 08:00 до 20:00 ч.Плувните съоръжения могат да се използват от гостите на хотела от 14:00 ч в деня на пристигане до 12:00 ч. в деня на заминаване.
Джакузи:Джакузито в СПА център „Пирин” се намира непосредствено до вътрешния плувен басейн. Джакузито е 6-местно, с перлен ефект и хромотерапия.
Сауна парк: Модерният сауна парк в Парк хотел „Пирин” предлага незабравими удоволствия. На Ваше разположение са традиционна сауна и био сауна с ароматерапия, класическа парна баня с аромати и парна баня с хамам, леден фонтан и емоционални душове, контрастни топила. Отпуснете се накрая в уютната зона за релакс. Тялото ви ликува!
Солариум: Солариумът в Парк хотел «Пирин» е модел Ergoline Advantage 350, оборудван с 38 лампи за тяло всяка по 100 вата и 3 лицеви облъчватели по 360 вата. Притежава впечатляващо модерна технология за вентилация с 2 дюзи за лицето и 4 дюзи за тялото.
Nordic walking:Родината на Nordic walking са Скандинавските страни. Nordic walking наподобява ски бягане и с това движение загряват ски бегачите. Натоварването е с 46% по-голямо отколкото при ходене. Същевременно при Nordic walking се предотвратявят травми на коленете и на тазобедрените стави. За Nordic walking има 2 маршрута в блидост до Парк хотел «Прини». Първият е с продължителност 40 минути, а по-дългият отнема около час и половина. И двата маршрута са сред природата, в пресечена местност и включват няколко малки забележителности.
Пешеходни и велосипедни турове :От Парк хотел Пирин започва асфалтиран маршрут за велосипедисти, дълъг 2 километра.
Велосипеди под наем:За своите гости – възрастни и деца – Парк хотел „Пирин” осигурява велосипеди под наем. Цената е 5 лв. на час.


Хранене:
Балкански ресторант в Парк хотел "Пирин
Уютният Балкански ресторант на Парк хотел “Пирин” предлага традиционни блюда и специалитети от балканската кухня - български, сръбски, гръцки, турски, македонски, румънски ястия - в съчетание с първокласни питиета и богата музикална програма. Ресторантът разполага общо с 150 места в основната зала и зимната градина към нея.

Средиземноморски ресторант с уелнес кухня
В изискания уют на Средиземноморския ресторант ще се насладите на ароматните изкушения на здравословната Средиземноморска кухня в съчетание с отбрани напитки и изключително вкусни десерти. Закуската, сервирана в Средиземноморския ресторант, е истинско кулинарно приключение. Отпуснете се в елегантната морско-синя феерия на Средиземноморския ресторант (100 места) или се полюбувайте на прекрасна гледка към Пирин планина от лятната тераса на ресторанта (80 места).

На кафе в уютния лоби бар - ботаническа градина на Парк хотел "Пирин"
Лоби барът на Парк хотел «Пирин» (100 места) разположен в екзотична ботаническата градина, предлага богато разнообразие от висококачествени напитки и изкусителни десерти.


Удоволствие от добрата музика в Пиано бар Faces
Пиано бар Faces (120 седящи места), с изискана обстановка, селектирани напитки и подбрана музика в изпълнение на професионални музиканти, е гаранция за доброто Ви настроение в края на деня. Тематични вечери в Пиано бар Faces – караоке парти, ”Рожден ден” парти, коктейлно парти.
Условия за плащане и анулация:
  • 50% до два дни от потвържднеие на резервацията
  • пълно плащане до 11.12.2020
  • при анулации направени след 11.12, суми не се възстановяват.
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти