Arenatravel.bg

Veggera

Карта Санторини, Гърция
Санторини, Гърция
цена от 1459.00 лв.
ЗАПИТВАНЕ



Veggera

Вашата оценка

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Двойна стая с отделни легла (Superior) - Двойна стая с отделни легла (Superior)

Период
19.09.2024-23.09.2024
22.09.2024-26.09.2024
На турист в двойна стая
1459.00 BGN
1459.00 BGN


Двойна стая със спалня (Superior) - Двойна стая със спалня (Superior)

Период
22.09.2024-26.09.2024
На турист в двойна стая
1459.00 BGN


Единична стая (Superior) - Единична стая (Superior)

Период
19.09.2024-23.09.2024
22.09.2024-26.09.2024
Единична стая
2206.00 BGN
2206.00 BGN


ОЩЕ ХОТЕЛИ
Irigeneia Hotel

Irigeneia Hotel

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1024 лв
Anthea Villas

Anthea Villas

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1032 лв
Sellada Beach

Sellada Beach

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1291 лв
Veggera

Veggera

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1459 лв
Antoperla Luxury Hotel & SPA - Adults only!

Antoperla Luxury Hotel & SPA - Adults only!

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1615 лв
El Greco

El Greco

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1638 лв
Aqua Blue

Aqua Blue

Карта Гърция, Санторини
4 дни / 3 нощувки
Цена от 1835 лв
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
Самолетен билет София - остров Санторини - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси;
Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
Групов трансфер летище - хотел - летище;
3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел на остров Санторини;
застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Евроинс АД";
водач на български език.
Цената не включва:
Такса престой в Гърция в периода Март - Октомври (заплаща се задължително от туристите на рецепцията на хотела!): 3.00 EUR на за стая на нощувка в хотел 3*; 7.00 EUR на за стая на нощувка в хотел 4*; 10.00 EUR на стая на нощувка в хотел 5*;
Бакшиши за местните представители (водач и шофьор): 10 EUR на турист за целия престой (заплащат се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на място, на екскурзовода, в зависимост от предоставената услуга, в брой). Културните особености на дестинацията предполагат заплащането на бакшиш в посочения размер, което показва уважение към работата на съответните лица и прави приятно впечатление;
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);
Входни такси за кратера на вулкана на остров Неа Камени (5 EUR), за Праисторическия музей (6 EUR) и Археологическия музей (6 EUR) в столицата Фира;
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;
Разходи от личен характер;
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
За лица над 64 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия!


Местоположение: хотел "Veggera" 4* е разположен на 20 м. от плажа и на кратко пешеходно разстояние от оживения център на курорта Периса, а столицата Фира се намира само на 15 км. от хотела. В хотела: два басейна; детски басейн; джакузи; чадъри и шезлонги около басейна; бар около басейна; ресторант; бар; фитнес; градина; детска площадка; мини маркет; интернет достъп; сейф; рент-а-кар; всекидневно почистване на стаите. В стаите: самостоятелен санитарен възел; сешоар; телевизор; сателитна телевизия; телефон; балкон, с гледка към морето, планината или басейна.

Разположение:
Perissa, Santorini island


В стаите:
Балкон с изглед към морето или планината
Баня с душ или вана
Сателитна телевизия
Сешоар
Телефон
Хладилник


На територията на хотела:
Бар
Басейн
Басейн за деца
Градина
Детска площадка
Джакузи
Кафе/Барове
Мини маркет
Ресторант
Рецепция - 24 часа
Фитнес център
Фризьорски салон
4 дни / 3 нощувки, Маршрут: Санторини, Вид транспорт: Самолет Самолет


Програма по дни

 

Ден 1
 

Събиране на летище София за директен чартърен полет на авиокомпания "European Air Charter" за остров Санторини. Кацане на летището на остров Санторини. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за плаж. Нощувка. (Полетното разписание ще получите на по-късен етап!)



Ден 2
 

Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка обиколка на остров Санторини (около 6 ч.): посещение на Пиргос - селище, изградено по склона на планината Пророк Илия, с къщи, подредени около останките от венецианска крепост; пешеходна разходка във Фира - столицата на Санторини, която отразява влиянието както на цикладската, така и на венецианската култура: търговската улица, двете катедрали (православна и католическа); свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на праисторическа Тира или Музея на фолклора; посещение на Имеровигли - традиционно цикладско селище, изградено по ръба на вулканичния кратер, наричано „терасата на Егейско море” поради прекрасната гледка, която се разкрива към калдерата. *препоръчителни са удобни обувки, слънчеви очила и шапки* Привечер по желание и предварителна заявка трансфер до град Иа за наблюдаване на най-красивия залез на света (около 4 ч.). *препоръчителни са удобни обувки, връхна дреха и слънчеви очила*  Връщане в хотела. Нощувка.



Ден 3
 

Закуска. Свободно време за плаж. По желание екскурзия с корабче (около 6 ч.): посещение на остров Неа Камени, където може да се изкачите до кратера на все още действащия вулкан; пауза за плуване в залив около остров Палеа Камени; посещение на Тирасия - красив остров с традиционната цикладска атмосфера, където има възможност за плаж или посещение на главния град Манолас, който може да бъде достигнат пеш или на магаре - традиционен начин на придвижване на Санторини. *препоръчителни са удобни обувки, бански, слънчеви очила и шапки*  Връщане в хотела. Нощувка.



Ден 4

Закуска. Освобождаване на стаите и напускане на хотела до 11.00 ч. (багажът остава в стая за багаж до рецепцията на хотела). Свободно време. Трансфер до летището. Отпътуване за България с директен чартърен полет на авиокомпания "European Air Charter". Пристигане на летище София. (Полетното разписание ще получите на по-късен етап!)

 


Продължителност на туристическата програма: 4 дни

Вид на пътуването: организирано пътуване

Тип транспорт: самолет
 

 

  Допълнителни услуги 

възрастова група / цени  

Екскурзия с корабче до вулкана и островите Неа Камени, Палеа Камени и Тирасия (без включена входна такса за кратера) - при подходящо време - при минимум 10 туристи

от 12 до 100 години / 90 BGN
от 2 до 11 години / 45 BGN

Обиколка на остров Санторини с посещение на Пиргос, столицата Фира и Имеровигли (около 6 ч.) - при минимум 12 туристи

от 12 до 100 години / 64 BGN
от 2 до 11 години / 32 BGN

Посещение на град Иа за наблюдение на най-красивия залез в света (около 4 ч.) - при минимум 14 туристи

от 2 до 11 години / 27 BGN
от 2 до 11 години / 54 BGN




Пояснения:

  • Ранни записвания до 31.05.2024 г.!

  • Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

  • Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

  • Деца до 1.99г. заплащат 50 лв., като не ползват седалка в самолета и в автобуса по време на трансферите. Децата не ползват допълнително легло - ползват бебешка кошарка или са настанени на леглото на родителите си!

  • Резервации: депозит при резервация - 35% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 35 дни преди датата на отпътуване.

  • Анулации: от деня, следващ деня на записването до 36 ден преди датата на заминаване - 35% от основната цена на екскурзията; от 35 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.

  • При анулиране на екскурзия под 24 ч. или неявяване се предвижда 100 % парична глоба.

  • Часово време: България 12 ч.; Гърция 12 ч.

  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

  • Цените на горивата са изчислени на базата на котировки на горивото (962 USD / тон и обменен курс USD / EUR 1,13). При увеличение на цената на горивото агенцията си запазва правото да наложи горивна такса!

  • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.



Разгледайте всички оферти за почивки в Санторини

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти