Arenatravel.bg
Почивка в Хургада, Египет с полет от София - 7 нощувки, всяка събота 26.03.2022 до 07.05.2022 и от 
01.10.2022г. до 12.11.2022
За почивката
8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Хургада, Египет
Маршрут:
Вид транспорт: Самолет Самолет
цена от 839.05 лв.
ЗАПИТВАНЕПочивка в Хургада, Египет с полет от София - 7 нощувки, всяка събота 26.03.2022 до 07.05.2022 и от 01.10.2022г. до 12.11.2022

Вашата оценка 5.00 от 1 гласа
Изберете Хотел
MAGIC BEACH RESORT

MAGIC BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 839.05 лв
ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK

ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 897.73 лв
AMC ROYAL HOTEL & SPA

AMC ROYAL HOTEL & SPA

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 897.73 лв
MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK

MIRAGE BAY RESORT & AQUA PARK

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 897.73 лв
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 897.73 лв
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 897.73 лв
ALBATROS BEACH CLUB (ex. AMWAJ)

ALBATROS BEACH CLUB (ex. AMWAJ)

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 927.06 лв
CAVES BEACH RESORT (Adults Only)

CAVES BEACH RESORT (Adults Only)

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 972.05 лв
GOLDEN BEACH RESORT

GOLDEN BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 972.05 лв
TIA HEIGHTS MAKADI BAY

TIA HEIGHTS MAKADI BAY

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 985.74 лв
PHARAOH AZUR RESORT

PHARAOH AZUR RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 985.74 лв
GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1001.38 лв
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:
Самолетен билет София - Хургада - София с директен чартърен полет с включени летищни такси;
Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 20 кг.;
Трансфер летище – хотел – летище
7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
Mедицински разходи при болест и злополука на туриста със застрахователна компания „Алианц“ с покритие 10 000 евро и асистанс;
Цената не включва:
Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер; 
Бакшиши — в Египет е прието да се дават бакшиши. По време на почивката се дава задължително бакшиш за египетския представител на туроператора в размер на $ 10 за целия престой;  
Входна виза за Египет –$ 25 , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - " - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава);
8 дни / 7 нощувки, Маршрут: , Вид транспорт: Самолет Самолет

Почивки в Хургада  с директен чартърен полет от София

Дати на заминаване:

от 27.03.2022 г. до 15.05.2022 г. вкл.
от 02.10.2022 г. до 13.11.2022 г. вкл.

 

 


ПРОГРАМАПърви ден – София – Хургада

Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air. Кацане на летището в Хургада и посрещане от представител на туропертора.


Втори ден - Седми Ден – Хургада

Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.


Осми ден – Хургада – София

След закуска освобождаване на стаите и Трансфер до Летище Хургада. Директен чартърен полет до София. Кацане на Летище София


Полетна информация:


Превозвач: Balkan Holidays Air 
 

BGH3003 Летище София Летище Хургада  08:00  10:00 Balkan Holidays Air
BGH3004 Летище Хургада Летище София  11:00  15:00 Balkan Holidays Air


-Часовете на полетите са посочени в местни времена
-Полетното разписание подлежи на препотвърждение


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:


1. Плащания:

*Авансово плащане от 30% депозит на човек при записване;
*Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;

2. Необходими данни за всички пътуващи:

-    Три имена на латиница по международен паспорт;
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-  Номер на паспорт и дата на валидност;


*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.

3.  Анулационни срокове:

3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от  цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;


ВАЖНО:

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.


ВНИМАНИЕ: 

Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.


Забележка: 

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Важно:

За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.


Важна информация:

За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100
 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ


Мега сафари (50 евро - възрастен / 25 евро - дете до 11.99 г.) 

Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще наблюдавате шоу с богата програма (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще имате уникалната възможност да съзерцавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
 

Целодневна екскурзия до Луксор (90 евро - възрастен / 45 евро - дете до 11.99 г.)

Луксор - древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 65-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).
  

Ел Гуна – „Египетска Венеция“ (50 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)

Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате на прекрасните гледки. В цената на тази екскурзия е включен и обяд с безалкохолни напитки. Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите на градчето. Връщане в хотела за вечеря. 


Дайвинг (гмуркане) в Червено море (50 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г.)

Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, което го прави и така привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена и задължителната застраховка за дайвинг, както и обяд с напитки.
  

Подводница с прозрачно дъно (Sea Scope) (35 евро - възрастен / 23 евро - дете до 11.99 г.)

Посетителите ще могат да се насладят на кораловите рифове на Червено море, тропическите риби и други морски животни, от панорамни прозорци в климатизирания салон за наблюдение на полуподводницата, нещо, което класическите разходки с лодка не предлагат.

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти

ЕТИКЕТИ eгипет почивка в хургада египет 2022 почивка в египет 2022 оферти за египет оферти за хургада почивка в хургада 2022 оферти за море октомври оферти за море ноември чартър египет чартър хургада egipet pochivka v egipet pochivka v hurgada pochivka v hurgada 2022 oferti za egipet oferti za hurgada hurgada ел гуна сал хашиш макади бей сома бей почивка на макади бей почивка в макади бей почивка в сома бей почивка на сома бей почивка в ел гуна el guna el guhna samo bey soma bei makadi bei pochivka na makadi bey sal hashish pochivka sal hashish safaga pochivka safaga сафага почивка в сафага египет 2022 пролетни почивки почивки пролет 2022 почивки хургада 2022 почивки хургада пролет 2022 почивки с чартър египет пролет 2022 чартърни почивки пролет 2022 pochivki egipet prolet 2022 proletni pochivki 2022 почивки почивки 2022 почивки със самолет чартърни почивки почивки в египет пролетни почивки в египер египет пролет 2022 почивки хургада хургада 2022 почивки хургада пролет 2022 pochivki pochivki 2022 pochivki egipet pochivki egipet 2022 pochivki egipet prolet 2022 charturni pochivki charturni pochivki 2022 charturni pochivki prolet 2022 pochivka hurgada pochivka hurgada 2022 pochivka hurgada prolet 2022 ranni zapisvania hurgada 2022