Arenatravel.bg
Почивка в Хургада, Египет- 7 нощувки с полет от София
За почивката
8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Хургада, Египет
Маршрут:
Вид транспорт: Самолет Самолет
цена от 909.46 лв.
ЗАПИТВАНЕПочивка в Хургада, Египет- 7 нощувки с полет от София

Вашата оценка 5.00 от 1 гласа
Изберете Хотел
NUBIA AQUA BEACH RESORT

NUBIA AQUA BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 909.46 лв
MAGIC BEACH RESORT

MAGIC BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 925.11 лв
KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 925.11 лв
ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK

ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 925.11 лв
SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 956.40 лв
LA ROSA WAVES BEACH

LA ROSA WAVES BEACH

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 985.74 лв
BELLAGIO BEACH RESORT & SPA

BELLAGIO BEACH RESORT & SPA

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1042.46 лв
SEA STAR BEAU RIVAGE

SEA STAR BEAU RIVAGE

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1048.32 лв
PALM BEACH RESORT

PALM BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1048.32 лв
AMC ROYAL HOTEL & SPA

AMC ROYAL HOTEL & SPA

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1048.32 лв
SEAGULL BEACH RESORT

SEAGULL BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1079.62 лв
PYRAMISA BEACH RESORT

PYRAMISA BEACH RESORT

Карта Египет, Hurghada
8 дни / 7 нощувки
Цена от 1110.91 лв
Виж още хотели
Покажи по-малко
Цената включва:  
Самолетен билет с директен чартърен полет от София до Хургада с включени летищни такси;
Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
Трансфер  летище – хотел – летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване;
Медицинска  застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” със застрахователна компания " Уника"  с покритие 10 000 евро и асистанс;
Представител  на туроператора с български език  по време на целия престой.
Цената не включва:  
Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
Разходи от личен характер;
Такса обслужване за екскурзовода и шофьора - 10 $ на човек (заплаща се на място в деня на пристигането);
Входна виза за Египет  – 25 $ на човек заплаща се на летището  в Египет.  Възможност за опция skip the line (обслужване с предимство) на цена  28 $. При смяна на цената,  туристите ще бъдат уведомени своевременно;
За всички морски екскурзии – 5$ на човек такса, заплаща се на място;
Застраховка "Отмяна на пътуване"  - доплащането е в зависимост от цената  на закупения  пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
Доплащане здравна застраховка за лица от 65 г. до 74 г. – 5 евро / 10 лева;
Доплащане здравна застраховка за лица от 75 г. до 89 г. – 12 евро / 24 лева;
Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).
ВАЖНО: За ALBATROS хотелите: за резервации с настаняване през периода 01.03.2022 - 30.11.2023 се доплаща предварително за едно посещение на шоуто NEVERLAND  - 30 евро за възрастен и 15 евро за деца (4-11,99  г). Деца до 03,99 г. не се таксуват. Доплащането се изисква за всички резервации направени  след 18.10. 2021. Сумата включва вечеря и трансфер.
8 дни / 7 нощувки, Маршрут: , Вид транспорт: Самолет Самолет

Програма

Пролет 2023   Почивки в Хургада   с директен чартърен полет от София

Дати на заминаване   Всяка събота от 18.03.2023 г. до 13.05.2023 г. вкл.

7 нощувки / 8 дни

 


ПРОГРАМА

 
Първи ден – София – Хургада

Среща на Летище София, Терминал 2 за директен чартърен полет до  Хургада изпълняван от BH Air. Кацане на летището в Хургада и посрещане от представител на Онекс Тур.
 
 
Втори ден - Седми Ден – Хургада

Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните  екскурзии на място, предложени от фирмата партньор,
 
 
Осми ден – Хургада – София

След закуска освобождаване на стаите и трансфер до Летище Хургада. директен чартърен полет до София. кацане  на летище София.

 


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 

1.Плащания:

 


Авансово плащане от 20% депозит на човек при записване; Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;


2.Необходими данни за всички пътуващи* :

 

*Три имена на латиница  по международен паспорт;
*Единен граждански номер (ЕГН)  или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен     гражданин;  Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3.Анулационни срокове:
 

1.Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.

2.При анулация от 59 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит,съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 20%  от цената  на пътуването.

3.Ако направената  анулация  е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената  на пътуването.

 

ВАЖНО:
 

 • Промяна на цената  е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените  от страна на партньорите ни,  както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс, използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1=1.

 

 • Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на  пътуването с фактическата  стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации  за полета, за които тя се начислява,  без значение кога те са направени.  Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $1000/тон и 1 евро = 1 долара. При промяна на цените  на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази  такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена  от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

 

 • Авиокомпанията си запазва  правото за смяна на часовете на излитане  и кацане,  за което тур оператора ще информира своевременно пътниците.

 

 • Туроператорът НЕ  носи отговорност при промяна на музейните  такси и работното време на музеите.  Посочените такси са съгласно информацията,  поместена в сайтовете на посочените туристически обекти.

 

 • Възможно е да настъпят промени. Тур операторът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи  от оператора причини и не носи отгово рност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация,  че и двамата  родители или непътуващият  родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии,  трябва да се предостави актът за  раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти.

 
 • Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

 

 • За пътуване  до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането  в страната.  Не се изискват допълнителни ваксини.

 

 • Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.

 

 • Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.
   

 

Забележка:

*Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
*Минимален брой за осъществяване на програмата – 100
*Пътуването  не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

 

ВАЖНО: За ALBATROS хотелите: за резервации с настаняване през периода 01.03.2022 - 30.11.2023 се доплаща предварително за едно посещение на шоуто NEVERLAND  - 30 евро за възрастен и 15 евро за деца (4-11,99  г).

Деца до 03,99 г. не се таксуват. Доплащането се изисква за всички резервации направени  след 18.10. 2021. Сумата включва вечеря и трансфер.


Допълнителни екскурзии


Мега сафари - целодневна (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)


Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете  отблизо с живота на бедуините в пустинята.  Ще наблюдавате  шоу с богата програма (йога, дервиши,  ориенталски танци),  а вечерта ще имате  уникалната възможност да съзерцавате  звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
 

Целодневна екскурзия до Луксор (95 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г.)


Луксор - древната столица на египетските  фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни  като Ипет-Исут (най-святото  място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата  от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица  Хатшепсут  - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел - Бахри (Северен  манастир);  Долината на царете  - пустинна равнина,  заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния  бряг на Нил, близо до град Тива.  Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 65-те  открити гробници досега); Колосите на Мемнон  - две масивни каменни  статуи-близнаци,  които представят Аменхотеп III  в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце;  Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса.
Екскурзията е целодневна  с включен обяд в местен ресторант. (В цената  не са включени напитките,  консумирани по време на обяда).

 

Дайвинг (гмуркане) в Червено море (60 евро - възрастен)


Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен,  което го прави и така привлекателен. Дайвингът  е начин да се опознае този свят, удивително  съчетаващ  в себе си нови впечатления,  естетическа наслада, романтика от пътешествията,  себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената  е включена и задължителната  застраховка за дайвинг,  както и обяд с напитки.
 

Ел Гуна – „Египетска Венеция“ (60 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.)


Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате  на прекрасните гледки. В цената  на тази екскурзия е включен и обяд с безалкохолни напитки.
Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите  на градчето. Връщане в хотела за вечеря.

 Цените на екскурзиите са валидни при записване и плащане в България.

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти