Arenatravel.bg
Почивка в Доминикана с директен полет от София - 7 нощувки пролет 2022
За почивката
10 дни / 7 нощувки
Дестинация: Плая Баваро, Доминикана
Маршрут:
Вид транспорт: Самолет Самолет
цена от 0.00 лв.
ЗАПИТВАНЕПочивка в Доминикана с директен полет от София - 7 нощувки пролет 2022

Вашата оценка 4.75 от 4 гласа
Цената включва:
Самолетен билет с чартърен полет и включени летищни такси и включен салонен багаж до 4 кг. и  чекиран багаж 20 кг.;
Трансфер летище-хотел-летище 
7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”  с покритие 20 000 евро и покритие за Covid
Цената не включва:
Допълнителни екскурзии на място и разходите от личен характер;
Застраховка отмяна на пътуване - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)
10 дни / 7 нощувки, Маршрут: , Вид транспорт: Самолет Самолет

ПОЧИВКИ В ДОМИНИКАНА с директен чартърен полет от София Дати на заминаване от 28.10.2021 г. до 05.05.2022 г.  Всеки четвъртък 7 нощувки / 9 дни
 


ПРОГРАМА


Първи ден
 

Излитане от София за Доминикана с директен чартърен полет, изпълняван от авиокомпания Gullivair с номер на полета GBG901 в 21:55 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час. Пристигане на летище Ла Романа. Втори ден
 

Кацане на летището в Ла Романа в 07:00ч. Посрещане от фирма-партньор. Трансфер до избрания хотел. Трансферът се извършва с лицензиран автобус. При пристигане - посрещане от персонала на  хотела, настаняване. Свободно време.

Нощувка.


Трети-Осми ден

Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии.


Девети ден
 

След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Ла Романа за чартърен полет до София,изпълняван от авиокомпания Gullivair с номер на полета GBG902 в 22:00 ч. Полетът има транзитнокацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час. След това излита за София.


Десети ден

Кацане на летище София в 17:00ч.

 


Полетна информация:
 

Летище

Излита

Каца

GBG901 
SOF-LRM

21:55

08:00 +1

GBG902
LRM-SOF

22:00

17:00 +1


 

 


 

- Часовете на полетите са посочени в местни времена

-Полетното разписание подлежи на препотвърждение


COVID 19:

-    При пристигане в Доминикана НЕ се изисква предоставяне на PCR тест
- Всички пътуващи трябва 24 часа преди влизане и напускане на Доминикана  да попълнят QR code -  
https://eticket.migracion.gob.do/
Обяснително видео как да се попълни формуляра  и често задавани въпроси можете да видите на следния линк- https://viajerodigital.mitur.gob.do/home-en/


ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
 
 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:


1. Плащания:

- Авансово плащане от 30% депозит на човек при записване (в левовата им равностойност)
- Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване

2. Необходими данни за всички пътуващи :

-  Три имена на латиница по международен паспорт
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин
-  Номер на паспорт и дата на валидност


*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
 
 
3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от  цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО:

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
 


Важна информация:

За пътуване до Доминиканска Република се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100
 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 21 дни преди отпътуване).

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ :

Екскурзия до остров Саона (целодневна)
Целодневна обиколка с яхта с включени напитки и обяд на шведска маса. Ще имате възможност да разгледате крайбрежието на село Баяибе. Свободно време за плаж и почивка на острова.
Цена: 99 евро възрастен / 69 евро на дете до 10,99


Екскурзия до столицата Санто Доминго (целодневна)
Последвайте стъпките на Христофор Колумб и посетете очарователния град Санто Доминго. Ще се запознаете с историята на най-стария европейски град в Америка.
Цена: 95 евро възрастен / 65 евро на дете до 10,99


Екскурзия до полуостров Самана (целодневна) Тропическа растителност, водопади и незабравими спомени от полуостров Самана.
Цена: 155 евро възрастен / 115 евро на дете до 10,99 Важно:
Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение от агенцията-партньор на място. “

Разгледайте страницата ни за почивки в Доминикана

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти

ЕТИКЕТИ екскурзия до доминикана доминиканска република почивка в доминикана екзотични пътувания топ оферти за доминикана доминикана доминикана през март доминикана през февруари доминикана през октомври доминикана през ноември доминикана през декеври нова година в доминикана почивка в пунта кана пунта кана екскурзия в пунта кана нова година в пунта кана пакетна почивка в пунта кана плая баваро баваро почивка на карибите ekskurziq do dominikana pochivka v dominikana dominikana dominikanska repuplika punta cana pochivka v punta cana nova godina v punta kana nova godina na karibite ekzotichni ekskurzii ekzotichni pochivki почивки в доминикана 2021 почивки в доминикана 2022 почивки в пунта кана почивка в пунта кана 2022 почивка в пунта кана 2022 почивки в доминиканската република 2022 почивка в доминиканската република 2022 почивки със самолет екзотични почивки екзотични почивки 2022 плая баваро почивка плая баваро почивка на плая даваро остров саноа остров самана санто доминго доминикана pochivka v dominikana 2021 ekzotichni pochivki 2022 chartaren polet domikana чартърен полет доминикана