За почивката
2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Приморско, България
Маршрут:
Вид транспорт: Собствен транспорт Собствен транспорт
цена от

60.00 лв.

ЗАПИТВАНЕПочивка в хотел Форест бийч 4*, хотел Магнолиите 3* и Вили Ропотамо ,ПРИМОРСКО

Изберете Хотел

Hotel Magnoliite 3*

Карта Приморско, България
2 дни / 1 нощувка
Цена от 60 лв.

Forest Beach 4*

Карта Приморско, България
2 дни / 1 нощувка
Цена от 90 лв.

Vili Ropotamo 3*

Карта Приморско, България
2 дни / 1 нощувка
Цена от 100 лв.

Цената включва:

Съответният брой нощувки в изграния хотел/вили на съответната база

Цената не включва:

транспорт
2 дни / 1 нощувка, Маршрут: , Вид транспорт: Собствен транспорт Собствен транспорт
Почивка в Приморско клуб лято 2020
със собствен транспорт

 

С появата на първите слънчеви лъчи през топлите месеци започваме да мислим за почивка край морето. След дългите студени месеци това е повече от нормално. Безкрайното синьо море ни привлича с аромата на свежест. Чакаме с нетърпение момента, в който ще си легнем под сянката на чадъра, ще погалим кожата си с плажно масло и ще се отпуснем.

Лятото е сезонът, когато морските курорти в България не спят. Офертите за почивка на морето във Forest Beach Natural Holiday Resort са коя от коя по-прималиви. Предложенията, които блазнят най-силно, са за Ол инклузив ваканция, по време на която не ни се налага да мислим за нищо друго, освен за всепоглъщащия релакс и отдих.

Шумът на вълните ни разказва нова красива история всяка година, карайки ни да се отпуснем и насладим на великолепна ваканция край брега. Не е случайно, че хиляди хора избират да бъдат на море в България през топлите месеци. Дните край него минават неусетно, а красотата на природата на Странджа планина е неописуема.

Красотата на Българското Черноморие пленява както българи, така и чужденци, омайвайки ги с чистите вода и пясък, които оставят траен отпечатък в съзнанието им. Спомените за бившия ММЦ Приморско, днес един от най-екологичните комплекси в България, ви карат да заобичате това място и да поискате да се върнете тук отново!

 

Познатият ви ММЦ Приморско се преобрази, за да ви гарантира още повече незабравими летни спомени край морето и Странджа планина. Само на 55 км от Бургас и на по 3 км от Приморско и Китен, ваканционно селище Форест Бийч е мястото, което копнеете да посетите. Кристалночиста вода, златист фин пясък, свеж въздух и тишина – какво му трябва на човек, за да се наслади на пълноценна лятна ваканция?

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти