За почивката
3 дни / 2 нощувки
Дестинация: Солун, Гърция
Маршрут:
Вид транспорт: Автобус Автобус
цена от

399.00 лв.

ЗАПИТВАНЕНова година в Солун, хотел WELLNESS SANTA RESORT 5*- автобусна програма с 2 нощувки

Изберете Хотел

Wellness Santa Resort 5* (Adults Only)

Карта Солун, Гърция
3 дни / 2 нощувки
Цена от 399 лв.

Цената включва:

Транспорт с комфортен автобус
2 Нощувки със закуски, 1 нормална вечеря на блок маса в хотел WELLNESS SANTA RESORT 5* /www.santahotel.gr /;
Празнична Новогодишна Вечеря с неограничена консумация  на вино, безалкохолни напитки, бира и вода.
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”  с покритие  5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София  / лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /
Водач през цялото пътуване

Цената не включва:

Посещение на Mediterranean Cosmos MALL – 5 евро на човек;/ провежда се при мин. брой 15 туриста /. Записването става на място !
Доплащане за мед.застраховка за лица под 5г. и над 65г. -Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туристическа такса, която е в размер на 4 евро на стая на вечер / за хотел 5*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.
Разходи от личен характер;
3 дни / 2 нощувки, Маршрут: , Вид транспорт: Автобус Автобус

Нова година в Солун
 

1 ДЕН: 30/12/2019
Отпътуване от София в 7:00 часа от паркинга на Стадион Васил Левски по маршрут София – Дупница – Благоевград – Сандански –  КПП Кулата.  Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея / курортната част на Солун, на 18 км. /. Настаняване в хотел Wellness Santa Resort 5*. Вечеря. Нощувка.


 

2 ДЕН: 31/12/2019
Закуска. Свободен ден или по *желание посещение на Mediterranean Cosmos MALL с възможност за шопинг, обяд, разходка / около 4 часа престой /. Обратно в хотела. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка


 

3 ДЕН:01/01/2020
Закуска. Отпътуване обратно за България през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека
 

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.


 

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

 

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.


Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица   № 03700100001714.

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти