За почивката
8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Дидим, Турция
Маршрут:
Вид транспорт: Самолет Самолет
цена от

717.79 лв.

ЗАПИТВАНЕДидим - Лято 2020 Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Милас, полет в Петък!

Изберете Хотел

TEMPLE CLASS HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 717.79 лв

TEMPLE HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 717.79 лв

TEMPLE MILETOS HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 747.13 лв

TEMPLE BEACH HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 778.42 лв

LETOON HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 786.24 лв

ASEL HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 801.89 лв

FIRST CLASS HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 801.89 лв

ESRA FAMILY SUITES

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 839.05 лв

GARDEN OF SUN

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 846.87 лв

THE HOLIDAY RESORT HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 846.87 лв

RAMADA RESORT AKBUK

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 923.15 лв

ADRINA BEACH RESORT

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 952.49 лв

ASTERIA ZEUS DIDIM

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 952.49 лв

ASTERIA VENUS HOTEL

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 983.78 лв

APOLLONIUM SPA & BEACH RESORT

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 999.43 лв

MAXERIA BLUE DIDYMA

Карта Турция, ДИДИМ
8 дни / 7 нощувки
Цена от 999.43 лв

Цената включва:

Чартърен полет София - Милас (Бодрум) – София.
    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
    Летищни такси.
    Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
    Tрансфери: летище - хотел – летище / продължителност от 1 до 2 часа в посока в зависимост от хотела/
    Такса сигурност - виж приложението по-долу.
    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
    Изпращане от представител на TA на летище София.
    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Цената не включва:

Такса гориво
 Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.
8 дни / 7 нощувки, Маршрут: , Вид транспорт: Самолет Самолет
Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки - всеки петък.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 

 
 

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване VBB5003                  09:00 София - 10:30 Бодрум
Връщане       VBB5004                  11:30 Бодрум - 13:00 София
Тип самолет:                                   MD82
Адрес на авиокомпанията:       гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания:                              ALK Airlines


Условия за записване и плащане при стандартни цени:
 •     30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 •     Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 •     Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Бодрум – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Милас, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас - София.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160193100000005 / 20.06.2019 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.

ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти

ЕТИКЕТИ

дидим самолет didim plane didim samolet турция самолет turkey plane турция дидим лято 2020 самолет турция дидим 2020 ранни записвания чартър турция дидим лято 2020 самолет от варна почивки в дидим със самолет самолетни почивки в дидим дидим със самолет самолетни почивки в дидим 2020 дидидм със самолет 2020 оферти за дидидм 2020 съ самолет самолетни почивки в дидим 2020 топ оферти дидим didim дидим 2020 didim 2020 didim turkey didim turciq didim turcia дидим турция дидим ранни записвания ранни записвания 2020 didim altinkum дидим златни пясъци дидим акбюк didim akbuk турция дидим лято 2020 почивки лято 2020 турция почивки 2020 почивки турция дидим лятo 2020 почивки турция дидим лято 2020 ранни записвания лято 2020 турция дидим турция дидим ранни записвания 2020 промоции турция дидим 2020 турция лято 2020 ранни записвания лято 2020 турция ранни записвания лято 2020 в турция ранни записвания лято 2020 в турция дидим ранни записвания за турция 2020 почивки турция дидим 2020 от софия ранни записвания турция 2020 от софия турция дидим турция дидим ранни записвания 2020 от варна промоция турция дидим 2020 от бургас турция дидим супер промоция 2020 от софия отстъпки за ранни записвания турция дидим 2020 отстъпки лято 2020 турция дидим ранни записвания лято 2020 турция отстъпки турция дидим 2020 почивки турция 2020 почивки турция дидим 2020 ранни записвания почивки турция дидим лято 2020 от софия ранни записвания лято 2020 турция дидим от варна почивка лято 2020 в турция дидим промоция ранни записвания лято 2020 в турция промоции ранни записвания лято 2020 в турция дидим топ оферта ранни записвания за турция 2020 топ оферта турция дидим лято 2020 промоция почивки турция дидим 2020 промоция ранни записвания турция 2020 промоция turkey дидим 2020 ranni zasisavqniq 2020 turkey дидим turkey дидим turciq po4ivka 2020 promociq turkey дидим 2020 lqto 2020 turciq ranni zapisvania turcia 2020 super oferta turkey дидим 2020 otstapki za ranno zapisvane turkey дидим 2020 turkey дидим super spo 2020 turkey дидим last minute 2020 promociq turkey дидим 2020 turkey дидим 2020 ranni zapisvaniq turkey дидим 2020 turkey дидим po4ivka 2020 turkey po4ivki 2020 топ оферта за дидидм със самолет самолет дидим 2018pochivki v diidm sus samolet samoletni pochivki v didim didim samolet 2020 samoletni pochivki v didim 2020 ranni zpisvaniq samolet didim ranni zapisvaniq 2020 samolet diidm