Arenatravel.bg

Великден 2021

Оферти за Великден 2021 в България и чужбина от туристическа агенция Arena Travel Center. Великден е най-светия християнски празник в целия свят. Това е времето когато цялото семейство се събира и празнува . Боядисани цветни яйца, вкусни и пухкави козунаци, великденски зайчета - това са най-ярките символи на светлия празник. Ако все пак сте избрали екскурзия за Великден в чужбина, със сигурност ще изживеете празника по един различен и неповторим начин. Разгледайте нашите оферти за Великден 2021 сега - голям избор от екскурзии и почивки за Великден в България и чужбина. 

Великден е най-светия християнски празник в целия свят. Това е времето когато цялото семейство се събира и празнува . Боядисани цветни яйца, вкусни и пухкави козунаци, великденски зайчета - това са най-ярките символи на светлия празник. Ако все пак сте избрали екскурзия за Великден в чужбина, със сигурност ще изживеете празника по един различен и неповторим начин. Разгледайте нашите оферти за Великден сега- Великден в Гърция, Великден в Македония, Великден в Испания, Великден в Египет  и още много други.

Предлагаме голямо разнообразие от оферти за Великден в Гърция- Великден на остров Корфу, Великден на остров Лефкада, Великден в Солун и Метеора, Великден на остров Тасос, Великден на Олимпийската ривиера и Великден на Халкидики.

В Гърция може да станете свидетели на пищното и зрелищно посрещане на Великденските празници на остров Корфу  -усетете магията на Великден тук и разгледайте нашите екскурзии за Великден на остров Корфу. Едно от нашите традиционни предложения е също така Великден на остров  Лефкада .

Офертите за Великден в Прага и Барселона за също неустоми. Барселона е най-атрактивният град в Испания, богат на изключителни забележителности като  Саграда Фамилия - eдна от най-уникалните сгради в света, Каса МилаНоу КампМузеят „Пикасо“Парк ГюелАквариумаПлощад КаталунияЗоологическата градина и много други.

Едно от нашите топ предложения е Великден в Египет – варианти за 5 *All inclusive почивка в Хургада, комбиниран вариант Кайро и Хургада или луксозен круиз по река Нил. Открийте земята на Фараоните и изживейте празника по един различен начин.

Ако искате да прекарате на топло Великденския празник, изберете почивка в Дубай. Голямо разнообразие от почивки в Дубай на топ цени.

Всяка страна отбелязва Великденския празник по свой начин, и без значение къде сте избрали да прекарате този светъл празник, важното е да си пожелем мир, много любов и разбирателство.

 

Прочети повече

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти