Екскурзии Тайланд

ДОБРЕ ДОШЛИ В Тайланд- Страната на усмивките! Тайланд е прочута като страната на усмивките, благодарение на гостоприемството и приветливия характер на тайландския народ. Страната предлага прекрасни условия за почивка , разнообразни турове и развлечения . Почивката в Тайланд може да бъде наистина удивителна- ще видите красиви храмове, вибриращи и оживени градове, божествени плажове и острови с богата дива природа. Посетете оживения Банкок или хладния хълмист район на Чанг Маи или плажните дестинации като о-в Пукет, Краби, Као Лак или Ча-ам. Ако предпочитате по-оживено място за почивка, то о-в Ко Самуи е точно за Вас.

Защо да изберем почивка в Тайланд ?

 

Защото ще почивате сред удивителна природа и спиращи дъха тропически острови  

 

Неслучайно днес някои от най-луксозните световни хотелски вериги са избрали тайландските острови за изграждане на ексклузивни курорти от най-висока категория. Представете си Вашата почивка в Тайланд сред буйна тропическа растителност, кристално чисти води, миещи бреговете на бели пясъчни плажове, закътани заливчета с кокосови дървета и идилични гледки към най-красивите изгреви и залези.  

 

Защото ще релаксирате и усетите прочутото тайландско гостоприемство 

  

Почивката в Тайланд предлага множество възможности за отдих и бягство от стреса на модерния живот. Посетителите трябва непременно да опитат тайландския масаж, една древна техника за благополучие. Всеки луксозен хотел в Тайланд ще бъде в състояние да предложи тази услуга в удобна и комфортна среда, заедно с други подобни процедури като рефлексология, акупунктура, както и голям набор от спа процедури.  


Защото ще се удивите на красивата природа на Северен Тайланд  

 

Въпреки че повечето хора избират да прекарат своята почивка в Тайланд на плажа, северната част на страната също предлага удивителни пейзажи и многобройни възможности за отдих. Има няколко луксозни хотели в района, известен като Златния триъгълник, сред екзотични пейзажи, които все още запазват мистериозен дух. Тук Вашата почивка ще бъде по-различна от обичайното,например ако се впуснете по круиз по река Меконг или ще имате възможност да си закупите фини бижута от някои тайландски племена.  


Защото ще можете да пробвате невероятно вкусната тайландска кухня  

 

Тайландската храна е безспорно един от акцентите на всяка почивка в Тайланд . Едно истинско изживяване е да опитате от екзотичните вкусове на тайландската кухня в един от най-добрите места за хранене в Банкок. Най-ексклузивните ресторанти са разположени по протежение на района Sukhumvit, голям булевард гъмжащ от барове, ресторанти, клубове и търговски центрове. Друг начин да получите най-доброто от вашето кулинарно преживяване по време на Вашата почивка в Тайланд е да обядвате в някой от очарователните колониални, крайречни ресторанти.  
 
С радост ще Ви помогнем да намерите най-добрия хотел, който отговаря на всички ваши изисквания. Просто изпратете предпочитаните от Вас датите на пътуване, използвайки формата в дясно и един от нашите консултанти ще се свърже с Вас, за да Ви помогне да планирате Вашата мечтана почивка в Тайланд . 

Прочети повече

Регистрирай се за нашия бюлетин!

Не изпускайте нашите горещи оферти